EXKLUZÍVNE, MODERNÝ 1, 5i byt, NOVOSTAVBA, GARÁŽ (17 m2), BALKÓN, Lužná ul.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Lužná
44 m²
7
6
2
áno
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
600,- €/mes. Energie:
150 € / mes
vrátane poplatku za internet a garáž, +150,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

1786x zobrazená v zozname / 129x zobrazená detailne / 129x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne na prenájom ponúkame veľmi pekný 1,5 izbový byt kompletne zariadený v novostavbe s priestranným balkónom a priestrannou garážou v tichej a vyhľadávanej lokalite na Lužnej ulici v Bratislave – na začiatku Petržalky.

Podlahová plocha bytu predstavuje 40 m2 + balkón 4 m2. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 6. poschodí v 7-poschodovej novostavbe s výťahom. Kolaudácia bytového domu prebehla v októbri 2016. V okolí kompletná občianska vybavenosť a bezproblémový prístup do centra mesta aj na pešo.

Byt sa prenajíma kompletne zariadený s kuchynskou linkou na mieru so spotrebičmi: indukčnou varnou doskou a rúrou na pečenie, s digestorom, so zabudovanou chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu, práčkou, jedálenským stolom, šatníkovou skriňou na mieru na chodbe. V kúpeľni sa nachádza vaňa, zrkadlo, umývadlo so skrinkou na mieru. V obývacej izbe je rozkladacia sedacia súprava, konferenčný stolík a TV a manželská posteľ.

Veľmi príjemné a pekné bývanie.



K bytu prislúcha samostatná garáž (17 m2) v suteréne bytového domu.

Dispozičné riešenie bytu: chodba, obývacia izba spojená s kuchyňou a spacím kútom s prístupom na balkón, kúpeľňa a toaleta.

Bytový dom sa nachádza v tichej lokalite s úplnou občianskou vybavenosťou. Bytový dom je chránený kamerovým systémom a otváranie vchodových dverí je formou čipu. Vnútro bytovky veľmi pekne dizajnovo navrhnuté. Pod bytovou jednotkou sa nachádzajú obchody a služby rôzneho zamerania: obchod s potravinami, vinotéka, kaviareň. V blízkosti bytovej jednotky je možné nájsť zdravotné stredisko, lekáreň, predajňa TPD, kaderníctvo, lokálne trhovisko, sad Janka Kráľa, Aupark. Pri bytovej jednotke možnosť napojiť sa na cyklotrasu a s možnosťou prejsť na pešo do mesta, pri dome zástavky MHD.

Byt je voľný od 01.11.2024.



Mesačný prenájom predstavuje 600€/mesiac + 150€ energie vrátane poplatku za internet a garáž.

Byt je vhodný pre jednotlivca max. pár bez domácich miláčikov.

Kontakt:


Email:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha44 m²
Úžitková plocha44 m²
Poschodie6
Počet poschodí7
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa
Balkónáno
Garážáno
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky