EXKLUZIVNE !.prenájom 2 izb. bytu v Nitre

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra
Ulica.: Družstevná
65 m²
2
2
2
po rekonštrukcii
prenájom - 2-izbový byt
680,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

644x zobrazená v zozname / 61x zobrazená detailne / 61x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na prenájom 2 izbový byt Nitra, Družstevná ulica cca 5 minút pešo do centra mesta. Pozostáva z 2 miestností,kuchyňa, kúpeľňa s rohovou vaňou a zvlášť WC.Úžitková plocha 65m2. Nachádza sa na 2. poschodí z 2 . Podlaha: plávajúca, na chodbe,v kúpeľni a toalete je dlažba. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami.Výhody: obchody, zastávka autobusu, veľká autobusová stanica a železničná stanica. Byt sa prenajíma nezariadený.Cena 680€/mesiac aj s energiami. Kontakt:

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha65 m²
Poschodie2
Počet poschodí2
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Postavené ztehla
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky