Exkluzívny 4i RD 136 m2, klimatizácia, parkovanie, priestranná záhrada

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Rusovce
Lokalita.: Bratislava - Rusovce
Ulica.: Longobardská
136 m²
426 m²
1
4
áno - 1
áno
prenájom - Rodinný dom - Novostavba
2.450,- €/mes. + energie 180€* + utilities 180€
Ponúknite vlastnú cenu

44038x zobrazená v zozname / 656x zobrazená detailne / 241x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívny 4i RD 136 m2, klimatizácia, parkovanie, priestranná záhrada

Dispozícia:



celková rozloha: prízemie: 99, 81 m2 + 3x terasa 43,47 m2; 1. poschodie: 36,41 m2, rozloha záhrady 426 m2; situovaný v pokojnej lokalite v Rusovciach;

Dispozícia rodinného domu pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej sa plynule dostaneme do obývacej izby prepojenej s plne vybavenou kuchyňou s jedálenskou časťou a vstupom na záhradu; na prízemí sa nachádza samostatná toaleta, rovnako tak aj hlavná spálňa, ktorá disponuje vlastnou kúpeľňou s vaňou a toaletou. Na poschodí sa nachádzajú dve samostatné (nepriechodné) izby a kúpeľňa vybavená sprchovacím kútom.

Vybavenie:



Rodinný dom sa prenajíma plne zariadený, vybavený elektrospotrebičmi (chladnička s mrazničkou, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, indukčná varná doska, umývačka riadu, práčka, sušička); plne vybavená kuchyňa, zariadený dizajnovým nábytkom na mieru, ponúka všetko potrebné pre komfortné bývanie. Rodinný dom je klimatizovaný, má inštalovaný systém inteligentnej domácnosti Loxone, inštalovaná fotovoltika. V cene ja zahrnuté aj pravidelné udržiavanie záhrady; na záhrade je inštalovaný zavlažovací systém. K dispozícií je aj robotická kosačka.

Popis lokality:



Situovaný v pokojnej lokalite s dobrou dostupnosťou do centra mesta; v okolí je dobrá občianska vybavenosť, v pešej dostupnosti je možnosť športového vyžitia v prírode/les, 5 min pešo Čunovské jazerá, ďalej Rusovecké jazero a hrádza, detské ihrisko, park, potraviny. 15 min autom do centra mesta; denná aj nočná MHD.

Cena a doplňujúce info:



Cena nezahŕňa energie 180€ + provízia RK

V cene je zahrnuté internetové pripojenie (UPC).



Na pozemku je k dispozícií jedno parkovacie miesto, ktoré je zahrnuté v cene prenájmu.

Dostupný ihneď, obhliadky možné.



Tešíme sa na Vás pri obhliadke!

@pri lese
@klimatizovaný
@parkovanie

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku426 m²
Celková rozloha136 m²
Úžitková plocha136 m²
Počet poschodí1
Počet izieb4
Statusaktívne
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Terasaáno - 1
Parkovanieáno
Zariadeniezariadený
Klimatizáciaáno
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky