Exkluzívny rodinný dom v srdci Svätého Jura, 1010 m2 pozemok

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Svätý Jur
Ulica.: Svätý Jur
1010 m²
1
4
áno
po rekonštrukcii
verejný vodovod
áno
230/400V
predaj - Rodinný dom
755.000,- € dohoda, vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

10996x zobrazená v zozname / 664x zobrazená detailne / 175x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívny rodinný dom v srdci Svätého Jura, 1010 m2 pozemok
Hľadáte očarujúci domov s bohatou históriou a moderným komfortom? Ponúkame Vám jedinečnú príležitosť vlastniť rodinný dom v centre historického Svätého Jura. Tento 4-izbový dom, postavený v 1949 z kvalitnej tehly, prešiel v roku 2011 prerozdelením na dva samotné domy, časť domu je po kompletnej rekonštrukcii z roku 2011, ktorý ponúka ideálne bývanie pre budúcich majiteľov domu, druha časť rodinného domu čaká na nového majiteľa aby si zrekonštruoval podľa vlastnej fantázie.
Domy majú spoločnú prístupovú cestu, kde budete spoluvlastníkom. Pozemok je možné oplotiť pre väčší komfort či súkromie.

Dispozícia domov:


Dom 1: o rozlohe 120 m2, po rekonštrukcii z roku 2011, nová strecha, eurookná, vysoké stropy, vonkajšie rolety, tehla, interiérové dvere, predsieň, chodba, dve (2) samotné izby, šatník, kúpeľňa, samostatná toaleta, a kuchyňa. Dom je celý podpivničený so svojou históriou s možnosťou podnikania. Tento dom je pripravený na okamžité bývanie.
Dom 2: o rozlohe 70 m2, pôvodný stav s možnosťou rekonštrukcie, chodba, dve (2) priechodné izby, samostatná kuchyňa, komora. Dom je možné prepojiť s prvým domom ako celok.
Na pozemku resp. v záhrade sa nachádza stavba, pôvodný 2 izb. domček o rozlohe 61 m2, so sedlovou strechou prepojenou so susedom, ktorý je s možnosťou rekonštruovať na ateliér, garáž alebo letné sídlo. Súčasné využívaná ako skladisko a garáž.
Dom je napojený na všetky inžinierske siete (plyn, kanalizácia, voda, elektrika). Výhodou domu je studňa. Na pozemku sú ovocné stromy a vinič.

Hlavné prednosti:


• Výnimočná poloha v samom centre Svätého Jura s ľahkým prístupom ku všetkým občianskym vybavením, obchodom, reštauráciám a zároveň v tichej ulici.
• Rozsiahly pozemok ponúka dostatok priestoru pre relaxáciu v altánku, a pre milovníkov záhrady záhradníčenie.
• Vďaka svojej dispozícii a veľkému pozemku ponúka dom možnosť ďalšej individuálnej úpravy podľa Vašich predstáv.

• Dostatok parkovacieho miesta na pozemku.


• Pre milovníkov aktívneho oddychu sú v okolí Svätého Jura vyznačené turistické a cyklistické trasy rôznej náročnosti. Môžete sa vybrať na prechádzku alebo na náročnejší výlet do okolitej prírody.
Ak hľadáte reprezentatívny dom s dušou v pokojnom prostredí, neváhajte nás kontaktovať. Radi Vám poskytneme viac informácií a dohodneme si obhliadku.
Cena: 755 000EUR, (dohoda istá), cena zahŕňa kompletný právny servis a všetky poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti až po list vlastníctva.

Kompletný servis kúpy nehnuteľnosti vrátane bezpečného financovania zabezpečuje naša realitná kancelária.

Podľa autorského zákona je spoločnosť ViNi real autorom a výhradným vlastníkom použitých fotografií a textu.

Kontaktujte nás pre viac informácií a obhliadku na tel. čísle ešte dnes.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1010 m²
Počet poschodí1
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Lódžianie
Pivnicaáno
Garážáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektnie
Strechapo rekonštrukcii
Krbnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátnie
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup nie
Oknádrevené
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky