FORVIN TOWER - Predaj administratívnej budovy, Veľký Krtíš

Štát.: Slovensko
Mesto.: Veľký Krtíš
Lokalita.: Veľký Krtíš
Ulica.: Liaz
7750 m²
7310 m²
verejný vodovod
áno
230/400V
áno
predaj - Zvláštne nehnuteľnosti
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

1105x zobrazená v zozname / 133x zobrazená detailne / 133x zobrazená detailne tento mesiac

GRAVITAS a.s. ponúka na predaj Administratívnu budovu - bývalé kancelárie, jedáleň a parkoviska v bývalom areáli spoločnosti LIAZ, obec Veľký Krtíš, katastrálne územie Veľký Krtíš ulica Osloboditeľov. Nehnuteľnosť bola naposledy využívaná na administratívne a skladovacie účely, vzhľadom na skutočnosť, že v posudzovanej lokalite je zástavba budov využívaných na administratívne, priemyselné a obchodné účely. Spôsob využitia budov v budúcnosti závisí od realizácie stavebných úprav.

Výmery:



Súčet výmery parciel: 7.310 m2
Súčet výmery zastavanej plochy: 3.577 m2 pod parkoviskom a 2.388 m2 pod budovami

Súčet výmery podlahovej plochy: 7.750 m2


(*približné údaje k PP: AB budova 4 750 m2 = (10 podlaží x 430 m2) + presah 1 podlažia 450 m2, Jedáleň. 3 000 m2 = (2 podlažia x 1500 m2)

Objekty sú v pôvodnom stave. Boli postavené v roku 1975. Aktuálne sa všetky objekty pripravujú k rekonštrukcií. Prebieha asanácia vnutorných priestorov. Stavba tvorí súčasť bývalého areálu spoločnosti LIAZ s priamym vstupom z miestnej komunikácie z ulice Osloboditeľov. K pozemku je evidovaný vlastnícky vzťah vlastníckym podielom. Prístup k budove je asfaltovou komunikáciou. Aktuálne je vypracovaný ZP vo výške 5,2 mil.

Lokalita:


Nehnuteľnosti sa nachádzajú v zastavanom území mesta Veľký Krtíš v katastrálnom území Veľký Krtíš, v okrajovej časti mesta na ulici Osloboditeľov s dobrou dostupnosťou do centrálnej časti mesta. Okolitú zástavbu tvoria nehnuteľnosti využívané na priemyselné obchodné účely. Prístup k nehnuteľnosti je priamo z miestnej komunikácie. Centrálna časť mesta je vo vzdialenosti cca 600m. Daná lokalita aktuálne predstavuje pre investorov veľký záujem v blízkosti už pôsobie spoločnosti: Fysam Auto Decorative Slovakia, Furni Finish.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku7310 m²
Zastavaná plocha3577 m²
Celková rozloha7750 m²
Úžitková plocha7750 m²
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Inžinierske sieteáno
Postavené zpanel
Zateplený objektnie
Strechapôvodná
Prístupová cestabetónová cesta

Vaše hodnotenie ponuky