GALANTA, stavebný pozemok 2207 m2, priamo v centre mesta

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Galanta
Ulica.: Nová
2207 m²
3
12
áno
nie
áno
predaj - Pozemky - bývanie
570.000,- €
258,27 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

12785x zobrazená v zozname / 563x zobrazená detailne / 237x zobrazená detailne tento mesiac

NOVINKA! Práve pridané do ponuky - zabezpečte si obhliadku medzi prvými.

SIRIUS Realitná kancelária exkluzívne ponúka na predaj veľký stavebný pozemok 2207 m2 s vydaným UPI na výstavbu rodinných domov alebo bytových domov (bytoviek). Pozemok je rovinatý, s udržiavanou parkovou úpravou. Zo všetkých strán je oplotený, od ulice je dvakrát posuvná brána. Na pozemku sú všetky inžinierske siete.

Súčasťou pozemku je trojpodlažná budova, v ktorej na 2. a 3. NP sú po dva 3-izbové byty (po 92,4 m2, z toho každý má 10,11 m2 loggií) s orientáciou na obidve svetové stravy do ulice aj do parku. Každý byt má 3 veľké loggie. Veľké okná byty krásne presvetľujú a vysoké stropy umocňujú pocit vzdušnosti veľkého priestoru. Do domu sa vchádza cez veľkú vstupnú bránu. K bytom sa pokračuje širokým slnečným schodiskom. V byte vstupujete do centrálnej priestrannej haly, z ktorej sa vchádza do každej miestnosti samostatnými dverami. Všetky izby sú nepriechodné. V hale sa nachádza samostatná kúpeľňa a samostatné WC. Len v jednom byte na 2. NP je ešte murovaný šatník. Pri kuchyni je mimoriadne praktická veľká špajza s okienkom. Krásne veľké izby ponúkajú pohodlný vzdušný priestor, ktorý je presvetlený veľkoplošnými oknami. Pohodlie bývania a relax po pracovnom dni prinášajú veľké loggie po celej šírke izby, s nádherným výhľadom do parku alebo záhrad cez ulicu. Byty na 3. NP prešli rekonštrukciou, ako aj čiastočne kancelársky byt na 2. NP. Na prízemí sú 4 garáže, 4 pivničné priestory a vlastná kotolňa. Byty aj kanceláriu je možné ihneď užívať bez dodatočných zmien. Zo strany ulice je spevnená asfaltová plocha – parkovisko. Budova je z roku 1973 postavená ako bytový dom. Neskôr bola preklasifikovaná ako administratívna budova s bytom na 3. NP.

ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE:


• Galanta – Nová ulica
• pozemok – 2207 m2
• IS – elektrina, mestský vodovod, kanalizácia, plyn, optika, plynový kotol

• 3-podlažná budova


• celková plocha: 92,40 m2 (byt 82,29 m2 + 3x loggia – spolu 10,11 m2)
• budova z roku 1973
• čiastočná rekonštrukcia bytov
• konštrukcia je kombinovaná
• voľné parkovanie pre 6 a viac áut

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ:


• pozemok je rovinatý, priamy prístup od ulice
• zatrávnený – parková úprava
• od ulice parkovisko – spevnená asfaltová plocha
• všetky IS – voda, kanalizácia, elektrina, plyn, internet, TV
• vydané UPI k pozemku – stavebný pozemok
• oplotenie: kombinácia – murovaný so železnými dielcami a pletivo na stĺpikoch
• posuvné brány plus osobné bránky
• budova
• pozemok s domom sa predáva v celku.

AKÉ JE OKOLIE POZEMKU:


• JEDINEČNÉ PRÍRODNÉ PROSTREDIE – ktoré je ako stvorené pre príjemné rodinné bývanie
• OBČIANSKA VYBAVENOSŤ – pozemok má výbornú polohu – nachádza sa priamo v centre mesta, čo je veľmi vyhľadávaná a výborne občiansky vybavená časť. Školy, škôlky, obchodné centrá, supermarket Billa je vzdialený len cca 50 m, COOP Jednota 200 m, Tesco 350 m, nemocnica s poliklinikou 150 m, 12 minút cesty krokom na autobusovú stanicu a 15 minút na železničnú stanicu

NÁŠHO POHĽADU:


Pozemok sa nachádza na skutočne lukratívnom mieste – priamo v centre mesta v Galante. Je to mimoriadna príležitosť pre priame využitie už existujúcich priestorov, ako aj pre ich rozšírenie do formy komunitného bývania pre 14 až 20 rodín. Pozemok, ktorý v sebe skrýva veľký potenciál do budúcnosti.

CENA:


570 000EUR

Konečná CENA BEZ ĎALŠÍCH POPLATKOV – vážime si našich klientov a preto všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva na Katastri máte od nás GRÁTIS.

POSTARÁME SA O VÁS – budeme vás sprevádzať celým obchodom, od prvej obhliadky až po odovzdanie vášho nového pozemku.
Právny servis, bezplatné hypotekárne poradenstvo, súdny znalec, bytový dizajnér, pomoc pri predaji inej nehnuteľnosti…

SIRIUS – VÁŠ KOMPAS VO SVETE REALÍT



Dajte nám o sebe vedieť


www.sirius.sk

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2207 m²
Počet poschodí3
Počet izieb12
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetwifi
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťahnie
Inžinierske sieteáno
Postavené zZmiešané
Strechapo rekonštrukcii
Káblová televíziaáno
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky