Garážové státie v Ružinove pri Pažítkovej ulici

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Pažítková
19 m²
predaj - Garáže
32.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1676x zobrazená v zozname / 101x zobrazená detailne / 101x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj parkovacie státie v Ružinove – Bezpečná investícia za skvelú cenu!





Máte problém nájsť parkovacie miesto v rušnom Ružinove? Máme pre vás ideálne riešenie. Ponúkame na predaj garážové státie v obľúbenej lokalite Bratislavy – Trávniky, neďaleko Pažítkovej ulice.

Ideálna príležitosť pre každého, kto žije alebo pracuje v tejto oblasti.

Čo toto garážové státie ponúka?





Top lokalita – nachádzame sa na hranici mestských častí Trávniky a Nivy. Lokalita je známa svojou občianskou vybavenosťou, zelenými plochami a skvelým napojením na dopravnú infraštruktúru.





Pohodlné parkovanie bez stresu – koniec každodennému stresu s hľadaním voľného miesta. S vlastným garážovým státím máte parkovanie vyriešené raz a navždy. Bude to váš vlastný vyhradený priestor





Bezpečnosť – vaše vozidlo bude v bezpečí. Garáž je uzamkýnateľná.





Praktické riešenie pre každodenné potreby – parkovacie miesto je ideálne nielen pre obyvateľov Ružinova, ale aj pre skladové priestory prípadne iné využitie.





Výhodná cena – parkovacie miesta v tejto lokalite sú čoraz vzácnejšie a ich hodnota stále rastie. Investujte teraz a zhodnoťte svoju investíciu do budúcnosti.





Technické informácie:



Veľkosť státia: vhodné pre osobné aj väčšie vozidláVstup do garáže: manuálna bránaPrístup: neobmedzený 24/7Rozloha pozemku : 19 m2



Prečo neváhať?







Parkovacie miesta v Ružinove sú stále nedostatkovým tovarom. Výhodná cena a atraktívna lokalita z tejto ponuky robia ideálnu voľbu nielen pre vás, ale aj ako investíciu do budúcnosti. Takúto príležitosť si nemôžete nechať ujsť!



V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 122603



Cena: 32 000€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha19 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky