Garsónka 25m2, v Seredi

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Sereď
25 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - Garsónka
73.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

18278x zobrazená v zozname / 914x zobrazená detailne / 80x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj garsónku 25 m2 v Seredi. Byt sa nachádza blízko centra mesta, s celkovou občianskou vybavenosťou. Je kompletne prerobený a je na vyvýšenom prízemí v 12 poschodovom bytovom dom. Patrí k nemu aj pivničná kopka 2 m2. V byte sú platové okno, bezpečnostné dvere, optický kábel a vymenené stupačky. V bytovom dome je nový výťah, je zateplený Predáva sa s nábytkom ako je na fotkách. Mesačné náklady sú 100 euro.
Energetický certifikát nebol dodaný. V cene je zahrnutý kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, poplatky za vklad do katastra, poplatky u notára. Ochotne Vám BEZPLATNE poradíme aj s financovaním tejto nehnuteľnosti. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum na , alebo mailom na:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku25 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Postavené zpanel

Vaše hodnotenie ponuky