Garsónka, novostavba, J. Stanislava, Karlova Ves – Dlhé Diely

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Karlova Ves
Lokalita.: Bratislava - Karlova Ves
Ulica.: Jána Stanislava
22.54 m²
3
prízemie
1
predaj - Garsónka - Novostavba
110.000,- € kompletná cena
Ponúknite vlastnú cenu

1301x zobrazená v zozname / 60x zobrazená detailne / 60x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne na predaj ponúkame 1-izbový byt – garsónku v nízkopodlažnej novostavbe na ulici Jána Stanislava v Bratislave – mestskej časti Karlova Ves.

Podlahová plocha bytu (nebytového priestoru) predstavuje 22,54 m2. Byt, vzhľadom k tomu, že dom sa nachádza v kopci, je umiestnený na -1 poschodí bytového domu. Prístup je samostatný spolu s dvoma bytmi (možnosť umiestnenia stolčeka pred vstup do bytu). Bytový dom je nízkopodlažný – slušný a má samostatný vstup cez vlastnú bránku.

Dispozícia:


Byt pozostáva z obývacej miestnosti s predprípravou na kuchynskú linku, kúpeľne so sprchovacím kútom spojenej s toaletou a zo vstupnej chodby.

Stav:


Bytový dom bol postavený v roku 2019 a odvtedy byt prešiel základnými úpravami. Momentálne v byte nie je umiestnená kuchynská linka, ale je tu na ňu predpríprava (vo fotogalérii je aj ukážka ako byt vyzeral v čase prenájmu, kde je umiestnená aj kuchynská linka).

Bytový dom je nízkopodlažný – kľudný. Vzhľadom k tomu, že sa nachádza v kopci dom má dve nadzemné podlažia a jedno podlažie je v suteréne.

Ponúkame aj druhú nehnuteľnosť v rovnakom bytom dome – 3-izbový byt, ku ktorej prislúcha aj priestranný skladový priestor s vlastnými oknom. V prípade ak by mal klient záujem a odkúpi obe nehnuteľnosti je možnosť zväčšenia garsónky s vedľajším skladovým priestorom, čím sa zväčší jej výmera.

Link na ponuku predaja 3 - izbového bytu:



https://www.primereality.sk/priestranny-3i-byt-loggia-pivnica-pekny-vyhlad-novostavba-karlova-ves-852563

Lokalita:


Bytový dom sa nachádza na začiatku časti Dlhé Diely. V blízkosti bytového domu k dispozícii kompletná občianska vybavenosť - obchody, pošta, banka, zdravotné stredisko, zastávka autobusu a električky cca 3min.

Kontakt:


Email:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha22.54 m²
Úžitková plocha22.54 m²
Poschodieprízemie
Počet poschodí3
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Balkónnie
Postavené zZmiešané
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky