GRAND KOLIBA - Luxusný zariadený byt s panoramatickým výhľadom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Koliba
Ulica.: Frankovská
105.31 m²
3
1
4
verejný vodovod
áno
áno
predaj - 4-izbový byt - Novostavba
615.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

48006x zobrazená v zozname / 1297x zobrazená detailne / 397x zobrazená detailne tento mesiac

Na predaj 4-izbový byt na ul. Frankovská, Bratislava III – Nové Mesto, 105 m2, 2/3 p., 2x balkón 14,75 m2 a 4,55 m2, výťah.

Tento exkluzívny byt sa nachádza v prestížnom rezidenčnom projekte GRAND KOLIBA. Je orientovaný na východ - západ a ponúka krásny panoramatický výhľad na Bratislavu.

Dispozične pozostáva z priestrannej vstupnej chodby s veľkou vstavanou šatníkovou skriňou, obývacej izby spojenej s kuchyňou a jedálňou z ktorej je výstup na terasu, troch nepriechodných izieb, kúpeľne s vaňou, samostatnej toalety a technickej miestnosti kde je inštalovaná práčka.

Zariadenie: kuchynská linka kompletne vybavená zabudovanými spotrebičmi - chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, rúra, varná doska, obývačková stena, vstavaný nábytok v izbách, masívne drevené podlahy, veľkoformátové hliníkové okná s trojsklom, vonkajšie elektrické žalúzie, stropné chladenie a podlahové kúrenie s individuálnou reguláciou teploty, kompozitná podlaha na balkónoch a priehľadné sklenené zábradlie, videovrátnik pre vstup do areálu ako aj bytového domu, vysokorýchlostný internet.


Nizkoenergetický bytový dom v triede A1 bol skolaudovaný v roku 2021. Pri jeho výstavbe boli použité na obvodové steny a priečky akustická tehly a pokročilé technológie.

V rámci uzavretého rozsiahleho areálu sú pre majiteľov k dispozícií detské ihriská s fitnes - relax parkom a fontánou, ako aj parkovisko pre návštevy.

Lokalita ponúka dostatok súkromia, pohodlia a bezpečia. Bytový dom sa nachádza v blízkosti lesoparku Koliba s celoročnými možnosťami športových a rekreačných aktivít.

K bytu sa predávajú aj 2 garážové státia o celkovej výmere 32 m2 a pivnicou o výmere 8m2 za cenu 50.000,-EUR

ELITEREAL pôsobí v Bratislave a okolí a zaoberá sa predajom, kúpou i prenájmom nehnuteľností. Výhodou je, že u nás neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti. Samozrejmosťou je bezplatný právny servis je i zmluvy autorizované advokátom. Zabezpečíme zmluvy, návrh do katastra a ďalšie potrebné dokumenty. Za klienta hradíme poplatok za podanie návrhu na vklad vlastníckeho práva do katastra, poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách i poplatky za výpis z listu vlastníctva. Okrem realitnej činnosti poskytujeme aj hypotekárny servis – náš hypotekárny špecialista zariadi výber najvýhodnejšieho modelu financovania vašej kúpy nehnuteľnosti. V tomto prípade poskytujeme zdarma vypracovanie znaleckého posudku.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Úžitková plocha105.31 m²
Poschodie1
Počet poschodí3
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
Internetoptika
Balkónáno - 2
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátA
Bezbariérový prístup áno
Oknáhliníkové
Terénsvahovitý
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Vývoj ceny