GreenHouse-na prenájom kancelárie na Záhradníckej 51

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Záhradnícka 51
90.36 m²
6
2
5
po rekonštrukcii
áno
áno
prenájom - Kancelárie
8,- €/m2 Energie:
4 € / mes
+4,00€ energie, +DPH
Ponúknite vlastnú cenu

227x zobrazená v zozname / 37x zobrazená detailne / 37x zobrazená detailne tento mesiac

Popis nehnuteľnosti:


Ponúkame Vám na prenájom kancelárske priestory v širšom centre mesta, v dobrej lokalite - na Záhradníckej ulici 51, v objekte známom ako GreenHouse. Komplex piatich kancelárií na 2.poschodí v šesť podlažnom objekte s výťahom práve prechádza štandardnou obnovou (maľovanie stien, pokládka nového kancelárskeho koberca) a bude v krátkom čase k dispozícii novému podnájomníkovi. Priestor je možné prenajať ako celok alebo po vzájomnej dohode menších spoločností (či FO) aj jednotlivo s tým, že zázemie (wc, priestor pre upratovačku a kuchynka) budú užívané spoločne.

Plocha jednotlivých priestorov:


Kancelária č.6........15,92m2
Kancelária č.7........12,46m2

Kancelária č.10......10,18m2


Kancelária č.14......15,75m2
Chodba č.8 a otvorený priestor č.9 .....25,06m2 je možné priečkou oddeliť a uzatvoriť plochu č.9 a tak vytvoriť (v prípade potreby) ďalší samostatný kancelársky priestor. Otvorená plocha je však vhodná aj ako spoločný rokovací priestor pre väčšiu firmu.
Taktiež je možná úprava dispozície uzatvorením časti kancelárií (č.6,č.7 a chodba č.8) a vytvorenie tak dvoch menších samostatných celkov.
Zázemie ku kanceláriám – chodba s otvorenou kuchynkou č.11, wc č.13 a predsienka a priestor pre upratovačku č.12 .......10,99m2
Plocha ponúkaných priestorov ako celku je 90,36m2

Cena nájmu za m2 je 8.- +20%DPH a cena energií je 4.-/m2. Pri podnájme priestoru ako CELOK pri ploche 90,36m2 je cena nájmu je 720.-eur+20% DPH (144.-eur) a 360.-eur energie /mesiac čo činí 1.224.-eur/mesiac vrátane DPH.
Pri podpise Nájomnej zmluvy sa platí jednomesačný nájom a kaucia vo výške dvoch mesačných nájmov. Priestor bude k dispozícii vymaľovaný, s novým kancelárskym kobercom a bez zariadenia nábytkom. Nábytok ktorý je vo fotodokumentácii bude vyprataný a podnájomník si priestory zariadi vlastným zariadením.
Priestory sú vhodné na akúkoľvek kanceláriu. Celý priestor je zabezpečený bezpečnostným systémom. Prístup do budovy je možný kedykoľvek (24/7) cez elektronický čip. Objekt je vybavený elektronickým video-vrátnikom. V priestoroch je klimatizácia, štruktúrovaná kabeláž a otváracie okná. Sieť pre dátovú a telefónnu komunikáciu (internet) je možné napojiť podľa preferencie klienta. Priestory majú vlastné kúrenie (plynový kotol). V prípade záujmu je možné využiť aj skladový priestor v suteréne (vyprataná a vymaľovaná pivnica). Možnosť parkovania pri budove (BPS - PAAS).

Lokalita:


Lokalita v širšom centre mesta s dobrou dostupnosťou MHD na všetky strany. Pešou chôdzou do 5 minút Justičný palác, OC Centrál a kompletná občianska vybavenosť.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha90.36 m²
Poschodie2
Počet poschodí6
Počet izieb5
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Výťaháno
Zariadenienezariadený
Klimatizáciaáno

Vaše hodnotenie ponuky