GreenResidence 2-izbový byt 60, 23m2 | Nové Zámky

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Nové Zámky
Ulica.: Zimná
54.51 m²
2
1
2
nie
nie
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
138.050,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

11336x zobrazená v zozname / 282x zobrazená detailne / 188x zobrazená detailne tento mesiac

RadoReality Vám ponúka moderný 2-izbový byt o výmere 54,51 m² s balkónom 5,70 m² v projekte Green Residence v Nových Zámkoch. Interiér tohto bytu je navrhnutý pre maximálne pohodlie a efektívne využitie priestoru.

Pozostáva z:


- Chodba: 7,68 m²
- Toaleta: 1,57 m²
- Kúpeľňa: 4,04 m²
- Izba: 12,85 m²
- Sklad: 2,43 m²
- Kuchyňa a obývacia izba: 25,94 m²

Byt je ideálny pre tých, ktorí hľadajú moderné bývanie v perspektívnej lokalite. Kolaudácia je plánovaná na zimu 2025.

Green Residence ponúka tri rôzne formy štandardu, aby ste si mohli vybrať ten, ktorý najlepšie vyhovuje vašim požiadavkám:
- Štandard: Zahŕňa podlahové kúrenie, vonkajšie okná, vchodové a vnútorné dvere, vnútorné podlahy, elektronického vrátnika, predprípravu na klimatizáciu a vonkajšie žalúzie ovládané elektricky.

- Vyšší štandard: Okrem všetkých prvkov zo základného štandardu obsahuje prémiové vybavenie kúpeľne, vrátane obkladov, dlažby, sanity a bezfalcových vnútorných dverí. Možnosť doobjednania kompletnej kuchynskej linky.

- Interiér na mieru: Pre tých, ktorí uprednostňujú nadštandardný dizajn interiéru. Naši interiéroví dizajnéri vám navrhnú byt presne podľa vašich predstáv a rozpočtu, pričom základom je všetko, čo obsahuje byt v štandarde.

Perspektívna lokalita a bezpečné parkovanie:


Green Residence sa nachádza v novorozrastajúcej sa štvrti Nových Zámkov, len 4 minúty jazdy autom od historického centra mesta. Okolie ponúka kompletnú občiansku vybavenosť vrátane obchodov, reštaurácií, športovísk a vzdelávacích inštitúcií. Bezpečnosť vášho vozidla je zabezpečená vďaka 18 parkovacím miestam vo vnútrobloku, ktorý je ohraničený a monitorovaný kamerovým systémom 24/7. Zeleň okolo budovy prispieva k estetickému vzhľadu a zabezpečuje dostatok súkromia.

Nadčasová architektúra a moderný spôsob života:
Green Residence predstavuje jedinečný bytový dom, ktorý harmonicky spája nadčasovú architektúru s moderným spôsobom života. Táto novostavba ponúka viac než len bývanie – je to miesto, kde môžete aktívne relaxovať a užívať si výhody bývania v tichom a bezpečnom prostredí so všetkým komfortom, ktorý moderný životný štýl vyžaduje.

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku pozemku ma neváhajte kontaktovať:

Rastislav Horňák


RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha60.23 m²
Úžitková plocha54.51 m²
Poschodie1
Počet poschodí2
Počet izieb2
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Pivnicanie
Výťahnie
Parkovanieáno
Postavené zZmiešané
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátA
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciajužná
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky