HVIEZDNE bývanie PARADAJS - Hlohovec, 3i byt 65, 36m2, CASSIOPEA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Hlohovec
Lokalita.: Hlohovec
57.66 m²
5
2
3
nie
áno
nie
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
141.590,- €
Ponúknite vlastnú cenu

0x zobrazená v zozname / 639x zobrazená detailne / 56x zobrazená detailne tento mesiac

Predstavujeme Vám HVIEZDNE bývanie PARADAJS - Hlohovec, bytový dom CASSIOPEA.

Tento rezidenčný projekt je lokalizovaný pred Váhom na vstupe do mesta Hlohovec. Ponúka všetky benefity, ktoré od moderného bytového komplexu očakávate. Výstavba zahŕňa 11 bytových domov, z ktorých každý nesie názov podľa hviezd, čo pridáva projektu unikátny charakter.
Ponúkame Vám na výber jedno, dvoj a troj izbové byty. Každý je navrhnutý s dôrazom na premyslenú dispozíciu. Všetky byty sa pýšia priestranným balkónom a pivnicou.

Vybrali sme pre Vás 3 izbový byt CASSIOPEA umiestnený na 2p/5p bytového domu s výťahom. Úžitková plocha bytu je 57,66m2 + balkón 5,55m2 + pivnica 2,15m2, celkovo 65,36m2.

DISPOZÍCIA:


- vstupná chodba
- kúpelňa s WC
-detská izba
- spálna
- kuchyňa prepojená s obývacou izbou a výstupom na priestranný balkón

Vďaka vysokej kvalite použitých materiálov a moderným stavebným postupom Vám byty odovzdáme v energetickej triede A0. K veľkej úspore na nákladoch za energie nepochybne prispejú aj tepelné čerpadlá ako zdroj kúrenia v kombinácii s rekuperáciou v každej bytovej jednotke.

Technické parametre:


Bytový dom je postavený podľa najnovších technológií. Obvodové murivo brúsená tehla, akustická tehla medzi bytmi + zateplenie minerálnou vlnou, sadrové omietky, plastové okná s izolačným troj sklom, podlahové kúrenie teplovodné.

HOLOBYT:


- vymaľované na bielo
- elektroinštalácia na komplet vrátane vypínačov a zástrčiek
- vstupné dvere do bytu

ŠTANDARD - možnosť dokúpiť v cene 5.200,-€


- obklady a dlažby
- laminátové podlahy
- sanita v kúpelni ( WC, umývadlo, vaňa s batériou a sprchou prípadne presklenený sprchový kút)
- interiérové dvere + obložkové zárubne

Možnosť dokúpiť vyhradené parkovacie miesto za cenu 4.800,-€.

Mesto Hlohovec má veľmi dobrú občiansku vybavenosť vrátane zdravotníckych zariadení, školských inštitúcií a obchodov.... Dostupná D1 do mesta Trnava a Bratislava.

Pre ďalšie informácie a dohodnutie obhliadky priamo na mieste ma neváhajte kontaktovať. Teším sa na spoločné stretnutie, som Vám k dispozícii 7 dní v týždni.

Odporúčame využitie balíka služieb ALL INCLUSIVE NAOPAK ktorý je poskytovaný bezplatne. Viac informácií o tejto službe na domovskej stránke prípadne osobne u ktoréhokoľvek z maklérov.

Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností. Ochotne Vám zabezpečíme dokumenty potrebné pre kataster nehnuteľností, servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov, vypracovanie znaleckých posudkov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvných partnerov. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami, zodpovedným prístupom a preto sú zárukou serióznej, bezpečnej a rýchlej realizácie obchodu.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha65.36 m²
Úžitková plocha57.66 m²
Poschodie2
Počet poschodí5
Počet izieb3
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátA
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky