IBA U NÁS | NA prenájom 2 izbový byt na ul. Rulandská – 52m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Rulandská
52 m²
3
2
nie
nie
nie
áno
nie
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
670,- €
Ponúknite vlastnú cenu

15095x zobrazená v zozname / 301x zobrazená detailne / 301x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality Vám exkluzívne ponúka na prenájom úplne nový 2 izbový zariadený byt o výmere 52 m2 + balkón - nachádzajúci sa v Trenčíne na ulici Rulandská 4 - mestská časť Zlatovce – lokalita Rezidencia Vinohrady.

Byt sa nachádza na 3. nadzemnom podlaží zo 4 v novopostavenom bytovom dome s výťahom priamo od prízemia, v ktorom je budúcemu nájomcovi k dispozícii i murovaná pivnica o výmere 5m2 a jedno vonkajšie parkovacie miesto.

Samotný byt pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne, samostatného WC, obývačky spojenej s kuchyňou, spálne a väčšieho balkóna s výhľadom na Malé Karpaty. Okná disponujú elektrickým žalužím.

Táto nehnuteľnosť je zariadená kompletne novým nábytkom, novými elektrospotrebičmi v kuchyni ako je elektrická varná platňa, elektrická rúra, digestor, voľne stojaca chladnička s mraziakom, vstavaná umývačka riadu a taktiež je k dispozícii práčka nachádzajúca sa v kúpeľni.

Občianska vybavenosť: Novovzniknutá lokalita Rezidencia Vinohrady ponúka vo svojom najbližšom okolí potraviny Billa, lekáreň, pekáreň, bankomat, zastávku MHD, reštauráciu BOSKO, základnú školu a materskú škôlku. Neďaleko je i nákupné stredisko Úspech (potraviny, pekáreň, drogéria, kaviareň, reštaurácia, bankomat a iné) a taktiež mestskú hrádzu s cyklotrasou.

Nájom a depozit: Mesačný nájom je 670,- Eur aj s energiami + depozit vo výške 670,- Eur.

Elektrina 30,- Eur, správa bytu na 1 osobu 100,- Eur.



V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:

Martina Dudák


RADO Reality Group
Tel.:
e-mail:

Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté vyhotovenie nájomných zmlúv.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha52 m²
Úžitková plocha52 m²
Poschodie3
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Kúpeľňaáno
Balkónáno - 1
Terasanie
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizácianie
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciavýchodná
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky