Iba u nás.Predaj murovanej chatky na Zugove

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Nové Zámky
Ulica.: zugov
25 m²
360 m²
čiastočne prerobený
predaj - Chata
57.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2223x zobrazená v zozname / 123x zobrazená detailne / 123x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj murovanu chatku so záhradou o rozlohe 360m2. Nachádza sa na Zugove v časti Zelený raj. Chatka je murovaná s plastovými oknami. Je pekna zrekoštruovaná.Dispozícia chatky je vstupna chodba, kuchyna s izbou, kupelna so sprchovým kutom a WC.V kupelni je bojler na ohrev vody. Chatka sa predáva aj zo zariadením a vybavením na upravu záhrady. Zostava kuchynská linka stol stoličky, gauč,, sporák, mikrovlnka , rýchlovarná konvica a velmi doležitá vec do záhrady - kosačka a nožnice na upravu kríkov. Záhradka má slúžiť na relax a rodinnu pohodu. V záhrade je výsadba ovocných stromov ./čerešna, jablko, slivka, kríky ríbezlí a malín.. V záhrade je zavedená voda formou vlastnej vrtanej studne a elektrina.Chatka je podpiivničená s možnosťou uskladnenia si urody alebo zriadenia si vinnej pivnice.V zahrade je kutik s príjemným posedením a hodjdačkou. Velkou výhodou je parkovanie pred zahradou pre 2 autá a pri vstupe cez bránu je miesto pre 1 auto.Neváhajte a dohodnite si obhliadku čím skor. Chatka s krásnou upravenou záhradkou má svoje čaro pre relax a klud strávený v kruhu svojej rodiny a priatelov.Info rada poskytnem na tel. č. Karin Dudová.V prípade vážneho záujmu je dohoda na cene možná.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku360 m²
Úžitková plocha25 m²
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Pivnicaáno
Parkovanievonkajšie

Vaše hodnotenie ponuky