Investičná príležitosť - objekt na Chrenovej, Nitra.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra
Ulica.: Chrenová
500 m²
668 m²
verejný vodovod
áno
230/400V
áno
predaj - Zvláštne nehnuteľnosti
388.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

8158x zobrazená v zozname / 525x zobrazená detailne / 67x zobrazená detailne tento mesiac

Ak hľadáte investičnú príležitosť v Nitre, v dobre dostupnej lokalite k centru mesta, obchodným centrám a výjazdu na R1, odporúčame Vám zhliadnuť práve túto. V existujúcich a funkčných priestoroch môžete čoskoro po kúpe zasadiť základ svojej činnosti a ďalej napĺňať a rozširovať svoje predstavy vďaka nedokončenej nadstavbe.
Je to dvojpodlažný objekt, kde dokončená je časť prvého podlažia. Táto sa aktuálne využíva ako kancelária a iné prevádzkové priestory. Druhé podlažie je nedokončené, dá sa povedať ,,hrubá stavba". Obe tieto časti majú oddelené rozvody sietí a samostatné vchody, čiže obe podlažia sa dajú využívať samostatne a nezávisle na sebe. Objekt je napojený do distribučnej siete elektriny, plynu, mestskej vody aj kanalizácie. Na pozemku sa nachádza aj studňa.
Vďaka svojej dispozícii je možnosť tento objekt rozdeliť na firemnú (1.podlažie) a rodinnú časť (2.podlažie), resp. v celom objekte prevádzkovať a poskytovať rôzne služby (notár, advokát, účtovníctvo, e-shop so skladom, welness centrum, ubytovacie služby atd).
Nehnuteľnosť disponuje platným stavebným povolením na dokončenie prístavby a nadstavby novému vlastníkovi, na či už podnikateľský účel alebo účel bývania. Počas obhliadky je záujemcom k nahliadnutiu celá projektová dokumentácia a súčasne príležitosť komunikovať aj so súčasnými vlastníkmi a reálne si tak zhodnotiť možnosti ďalšieho využitia objektu.
Výmera plochy za objektom ponúka možnosť zriadenia parkovacích miest pre užívateľov nehnuteľnosti. V súčasnosti je tento priestor zatrávnený a využíva sa ako relaxačný priestor počas prestávky v práci :)


V prípade záujmu o obhliadku kontaktujte tel.číslo , obhliadky možné po dohovore aj cez víkend.
Predajná cena je konečná a je v nej zahrnutá odmena RK i kompletný právny servis spojený s prevodom vlastníckych práv k nehnuteľnosti.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku668 m²
Zastavaná plocha250 m²
Celková rozloha668 m²
Úžitková plocha500 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Inžinierske sieteáno
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky