Investičná príležitosť pre developerov: 46-árový pozemok pri Vranove

Štát.: Slovensko
Mesto.: Vranov nad Topľou
Lokalita.: Vranov nad Topľou
4610 m²
4610 m²
predaj - Poľnohospodárske a lesné pozemky
69.150,- €
15,- €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

314x zobrazená v zozname / 40x zobrazená detailne / 40x zobrazená detailne tento mesiac

ZNÍŽENÁ CENA: 15€/ m²!


Exkluzívne ponúkame na predaj investičný pozemok s výmerou 4610 m², ideálny pre ambicióznych developerov a podnikateľov!

Tento prevažne rovinatý pozemok o rozmeroch 22 metrov na šírku a 210 metrov na dĺžku otvára nespočetné možnosti využitia. Lokalita je vybavená kompletnou inžinierskou infraštruktúrou vrátane plynu, obecného vodovodu, kanalizácie, elektrickej energie a optického internetu.

Pozemok sa nachádza na bočnej ulici s bezproblémovým prístupom po asfaltovej ceste a len 8 kilometrov od mesta Vranov nad Topľou, čo zaručuje výbornú dostupnosť a občiansku vybavenosť.

Hlavné výhody pre developerov:


-Široké možnosti využitia: vytvorte developerský projekt s 3-4 rodinnými domami s prístupovou cestou alebo využitie na komerčné účely.

-Kompletná inžinierska infraštuktúra: na pozemku sú dostupné všetky potrebné siete, čo urýchli a zjednoduší realizáciu vášho projektu.

-Strategická poloha: blízkosť mesta a pokojná lokalita robia z tohto pozemku ideálnu investičnú príležitosť.

-Investičný potenciál: perfektná príležitosť pre tých, ktorí chcú maximalizovať svoj návrat z investície prostredníctvom rozparcelovania a výstavby.

Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť! Pre viac informácií a dohodnutie obhliadky nás neváhajte kontaktovať.

Viac na www.romantickechalupy.sk

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku4610 m²
Úžitková plocha4610 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky