Investičná príležitosť – Predaj pozemku vo Vrakuni, 2000 m²

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava II
Lokalita.:
Ulica.: Pri letisku
2000 m²
predaj - Výrobné priestory
75.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3314x zobrazená v zozname / 236x zobrazená detailne / 236x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj atraktívny investičný pozemok vo Vrakuni s celkovou výmerou približne 2000 m².

Pozemok sa nachádza v blízkosti letiska, pričom jeho väčšia časť leží cca 50 metrov od letiskového oplotenia a má tvar obdĺžnika.

Menšia časť pozemku sa nachádza na opačnej strane Malého Dunaja, s bezprostredným prístupom k cyklotrase, čo ponúka možnosť využiť ho na umiestnenie unimo buniek (napr. bar, terasa a pod.).

Pozemok má výrazný investičný potenciál – podľa územnoplánovacej informácie (UPI) je evidovaný ako rezervná plocha pre letisko, určená na letecké a vodné cargo (priemyselná zóna).

V prípade rozširovania letiska vás bude štát povinný finančne odškodniť.

Inžinierske siete sa nachádzajú priamo pred pozemkom.

Vďaka strategickej polohe je možnosť využiť tento priestor napríklad na zriadenie zberného dvora, stavebného dvora, parkoviska a podobne.

Cena: 75 000EUR



V prípade záujmu ma nevahajte kontaktovat na tel. čísle alebo emailom na

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2000 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky