INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ: stav. pozemok Mlynica; od 656 m2; cena v RK

Štát.: Slovensko
Mesto.: Poprad
Lokalita.: Mlynica
Ulica.: Mlynica
656 m²
predaj - Pozemky - bývanie
Cena v RK možnosť odpočtu DPH
Ponúknite vlastnú cenu

29965x zobrazená v zozname / 1866x zobrazená detailne / 209x zobrazená detailne tento mesiac

ADRIREAL v zastúpení majiteľa ponúka na predaj stavebný, rovinatý pozemok v obci Mlynica s rozlohou 656 m2, v novej lokalite IBV Slnečná, rozmery pozemku sú
cca 19,5 m x 33,6 m priamo pod štítmi Vysokých Tatier.
V nadväznosti na vydané územné rozhodnutie, prebieha výber dodávateľov inžinierskych sietí ( elektrika, plyn, vodovod, kanalizácia ), na základe vyjadrenia by mali byť všetky stavebné povolenia vydané do 31.07.2024, následne začne realizácia IS, kde je predpokladaný náklad na ich vybudovanie 32€/m2.

Výhodná lokalita ponúka návštevu Vysokých Tatier (cca 10 min. autom), blízkosť lyžiarskych stredísk Tatranská Lomnica, Štrbské Pleso, Bachledova Dolina a veľa ďalších atraktívnych možností ( Aquacity Poprad, Termálne kúpalisko Vrbov....), do okresného mesto Poprad je len 7 km. V obci sa nachádza škôlka, potraviny a autobusová doprava.

V prípade záujmu o kúpu viacerých pozemkov vedľa seba stojacich je možná dohoda na cene!!! Možnosť odpočtu DPH!!!!

Ak Vás táto ponuka zaujala neváhajte ma kontaktovať; Adriana Astalošová, ,

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku656 m²
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Terénrovina

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky