Investičná slnečná garsónka na Vlčincoch

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Žilina
Ulica.: ústecká 4
20.5 m²
7
4
1
pôvodný
áno
nie
áno
predaj - Garsónka
87.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

960x zobrazená v zozname / 59x zobrazená detailne / 59x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj slnečnú investičnú garsónku o rozlohe 20,5 m², ktorá je v pôvodnom stave a poskytuje možnosť rekonštrukcie podľa vlastných predstáv. Nachádza sa na 4. poschodí zo 7 v zateplenom bytovom dome s novým výťahom, odkiaľ je nádherný výhľad. Mesačné náklady sú veľmi prijateľné, bytové služby sú 75 eur, elektrika 15 eur a plyn 20 eur na štvrťrok. Okolie ponúka vynikajúcu občiansku vybavenosť, všetko potrebné je na dosah.
Ak máte záujem o tento byt, radi vám pomôžeme s financovaním a vybavením úveru. Máme skúsenosti s rôznymi bankami a vieme vám poradiť, ako získať najvýhodnejšiu ponuku. Ak máte akékoľvek otázky alebo chcete vidieť byt naživo, kontaktujte ma na telefónnom čísle alebo na e-mailovej adrese

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha20.5 m²
Úžitková plocha20.5 m²
Poschodie4
Počet poschodí7
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizácianie
Predzáhradkanie
Oknáplastové
Orientáciajužná

Vaše hodnotenie ponuky