Investičný 2 IZBOVÝ BYT PRI PATRÓNKE A HORSKOM PARKU - LOVINSKÉHO

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Lovinského
50 m²
predaj - 2-izbový byt
189.999,- €
Ponúknite vlastnú cenu

8510x zobrazená v zozname / 1321x zobrazená detailne / 884x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám exkluzívne ponúka na predaj tento praktický 2 izbový byt ideálny na investíciu - na výbornej adrese nachádzajúci sa blízko Patrónky a Horského parku na Lovinského ulici (m.č. Staré Mesto).

Stav bytu je veľmi dobrý, ide o staršiu kompletnú rekonštrukciu, kde nie je potrebný žiadny výrazný zásah a byt je ihneď obývateľný. Je vhodný na bývanie alebo ako investícia za účelom prenajímania. Byt je kúpou voľný a predáva sa kompletne zariadený. K bytu prislúcha pivničná kobka v suteréne a rovnako tak máme prístup do spoločného priestoru priamo pri byte.

Poloha bytu je strategická najmä z hľadiska dostupnosti. Nachádzame sa na Patrónke, odkiaľ máme k dispozícii či už množstvo spojov MHD, ale aj výborné napojenie na diaľnicu D2 (smer Petržalka aj Dúbravka) a rovnako tak aj priamo do centra mesta po Brnianskej.

Dvojizbák sa nachádza v staršej tehlovej bytovke bez výťahu. Vchod do bytu je na prízemí, no vďaka klesajúcemu terénu sa byt reálne nachádza vo výške prvého až druhého poschodia. Jeho podlahová plocha je 50 m2, ktoré sú dispozične veľmi dobre rozložené. Najviac metrov štvorcových máme v obývačke spojenej s kuchynským kútom a jedálňou. Priestrannosťou poteší aj spálňa, ktorej súčasťou je aj samostatný šatník. Kúpeľňu spojenú s toaletou nájdeme pri vstupe do bytu. Orientácia bytu je juhozápadná (spálňa) a severozápadná (obývačka), vďaka čomu je byt presvetlený počas celého dňa.

Čo sa týka občianskej vybavenosti, supermarket Kaufland máme doslova “cez cestu”, rovnako tak máme v pešej dostupnosti viacero podnikov a reštaurácií (Pizzeria Romantika, Patrónsky Pivovar, Ako Doma, Pizza Búdkova, Vinotéka u Prokopa). V prípade, ak pracujete vo WestEnd Tower, z bytu sa dostanete pešou chôdzou. Športovcov poteší blízkosť Horského parku prípadne tenisových kurtov neďaleko bytovky.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 121451



Cena: 189 999€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha50 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky