Investičný pozemok "záhrada" o výmere 691 m2 - Nové Mesto n/V

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Mesto nad Váhom
Lokalita.: Nové Mesto nad Váhom
Ulica.: Ľ. Podjavorinskej
691 m²
verejný vodovod
230/400V
predaj - Záhrady
37.500,- €
54,27 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

7090x zobrazená v zozname / 527x zobrazená detailne / 245x zobrazená detailne tento mesiac

Číslo ponuky : 189981 , Telefón : , E-mail :

Naša realitná kancelária Vám ponúka na predaj v osobnom vlastníctve investičný pozemok o celkovej výmere 691 m2 v okrajovej časti mesta Nové Mesto nad Váhom na ulici Ľ. Podjavorinskej.
Pozemok sa nachádza v zastavanom území obce (INTRAVILAN), je mierne svahovitý a je určený platným územným plánom mesta na výstavbu rodinného domu na bývanie.
Podmienkou k stavebnému povoleniu pre rodinný dom na bývanie je potrebné vybudovať cestnú infraštruktúru pre vjazd a výjazd motorových vozidiel pre celú danú lokalitu, kde sa pozemok (záhrada) nachádza.

Pozemok je aktuálne vhodný na rekreáciu, umiestnenie mobilného domu alebo pre menšiu rekreačnú stavbu, ktorá nepodlieha stavebnému povoleniu.

Šírka pozemku - 18 m



Dĺžka pozemku - 34 m

+ ďalšia vlastná parcela pred pozemkom o výmere 86 m2, ktorá sa napája od hlavnej cestnej verejnej komunikácie a slúži ako vjazd a výjazd pre motorové vozidlá.

Inžinierske siete - obecný vodovod, elektrina.



Celý pozemok je ohraničený a oplotený pletivom, na záhrade sa nachádzajú aj ovocné stromy.

Cena 54,27 eur / m2



Cena komplet - 37 500€

Nehnuteľnosť je bez akýchkoľvek tiarch a exekúcií, ihneď k odkúpeniu a odovzdaná k užívaniu!

Viac informácií o nehnuteľnosti Vám radi poskytneme na tel.č. alebo na mail adrese kde si môžete s maklérom dohodnúť aj fyzickú obhliadku pozemku.

V cene nehnuteľnosti je: - kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti, - vyhotovenie kúpnej zmluvy a návrhu na vklad kúpnej zmluvy - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností - uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve - poradenstvo / HU - zabezpečený nehnuteľnosťou.

Predávate/kupujete svoju nehnuteľnosť sám, ale netrúfate si na všetky fázy realitného obchodu? Radi Vám pomôžeme tam, kde si nie ste istý.

Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku691 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Orientáciaseverovýchodná
Terénsvahovitý
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky