Jedinečný RD v Karl. Vsi na hranici lesa, so záhradnými kaskádami

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Karlova Ves
Lokalita.: Bratislava - Karlova Ves
Ulica.: Kuklovská
180 m²
724 m²
2
7
áno - 2 autá
čiastočne prerobený
áno - 2
predaj - Rodinný dom
530.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

34495x zobrazená v zozname / 1293x zobrazená detailne / 190x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom na začiatku Karlovej Vsi, v priamom susedstve lesa, so širokým potencionálom využitia (klasické bývanie, 2-generačné bývanie, bývanie spojené s podnikaním, sídlo firmy, centrum rozvoja duše, atď..). Rodinný dom má zastavanú plochu 98 m2, úžitková plocha je cca 170 m2, od ulice je postavená samostatná murovaná 2-garáž so ZP 55 m2, pozemok má celkovú výmeru 724 m2. Dom je napojený na všetky inžinierske siete. Bol postavený v roku 1973 v klasickom štýle funkcionalizmu doby, kde ostali všetky prvky tohto retro štýlu zachované a dodáva tomuto interiéru dobovú atmosféru. Samozrejme premena interiéru je ľahko realizovateľná. Celkovo je v dome a v každom kúte záhrady cítiť pozitívnu atmosféru.
Dom a interiér je vskutku udržiavaný, čo sa týka rekonštrukcie – boli vymenené okná, dom sa zatepľoval a kompletná rekonštrukcia strechy prebehla pred 2 rokmi, murovaná garáž je bez zásahov.
Tento dom je postavený na svahu, od prístupovej cesty je vjazd do 2-garáže a bránkou sa vystupuje pešo po viacerých schodoch až k vchodovým dverám do domu. Strecha garáže je zatrávnená a tvorí rovinu prvej kaskády, v druhej časti kaskády pred domom je okrasná záhrada . Za domom je situovaná terasa s posedením a okrasnou záhradkou (pri dome je 2x murovaný sklad). Táto časť oddychovej záhradnej kaskády je chodníčkom prepojená s ďalšími záhradnými čistinkami, odkiaľ sa dá vojsť bránkou priamo do hustého lesa. Členenie pozemku je netradičné, ale veľmi kreatívne.
Dispozícia domu: I.NP: vstupná chodba, celopresklenná stena, stredová obytná hala s jedálňou so vstupom do zimnej záhrady, samostatná obývacia miestnosť s loggiou, so vstavaným krbom na tuhé palivo, samostatná kuchyňa s komorou, wc, kúpeľňa, prepojovacie drevené schodisko na horné poschodie. II.NP: stredová hala, 5 samostatných izieb, kúpeľňa s wc. Z dvoch izieb je vstup na loggiu s panoramatickým nezastretým výhľadom, z jednej z izieb sa vstupuje na menšiu terasu s prechodom do záhrady. Dispozícia horného poschodia a rozvodov umožňuje jednoduchou úpravou vytvoriť z časti priestoru samostatný byt s vlastným vstupom, alebo aj nezávisle oddeliť horné poschodie od spodného – každé poschodie s vlastným vstupom a kompletným zázemím.
Stavba sa opiera v susedstve z bočnej strany o stavbu rovnakého projektu, bez narušenia súkromia a vlastníctva.
Tento nekonvenčný dom má výbornú polohu – pár minút autom do centra aj na obchvat, v bezprostrednej hranici lesa, všetka občianska vybavenosť v okolí a má všestranný účel využitia, prioritne zaujímavý pre osoby, ktoré nevyhľadávajú typizovaný štandard.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku724 m²
Zastavaná plocha97 m²
Úžitková plocha180 m²
Počet poschodí2
Počet izieb7
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Vykurovanievlastné - plyn
Lódžiaáno - 2
Terasaáno - 2
Garážáno - 2 autá
Inžinierske sieteáno
Zateplený objektáno
Krbáno
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup nie

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky