Jednoizbový byt vo výbornej lokalite mesta Lučenec

Štát.: Slovensko
Mesto.: Lučenec
Lokalita.: Lučenec
Ulica.: Partizánska
35.9 m²
1
úplne prerobený
nie
áno
predaj - 1-izbový byt
60.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

431x zobrazená v zozname / 45x zobrazená detailne / 45x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkam na predaj jednoizbový byt po kompletnej rekonštrukcii. Byt má výbornú dispozíciu, podlahová plocha 35,9 m2 je maximálne využitá. Jedna miestnosť je riešená ako kuchyňa s obývacou časťou a druhá miestnosť slúži ako spálňa. Podlahy sú v kúpelni keramická dlažba, v kuchyni vinylová podlaha a v izbe kvalitná plávajúca podlaha. Okná sú plastové, na stenách stierky, nové radiátory. Byt sa predáva zariadený.
Výhodou je poloha priamo v centre mesta a keďže je byt orientovaný na juh, je svetlý a slnečný. Pre viac informácií ma kontaktujte na uvedenom čísle.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha35.9 m²
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Plynnie
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Orientáciajužná

Vaše hodnotenie ponuky