Kancelária o rozlohe 32 m2, BA II. Ružinov, Košická

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Košická
32 m²
8
1
1
áno
áno
prenájom - Kancelárie - Novostavba
255,- €/mes. Energie:
192 € / mes
+192,00€ energie, +DPH
Ponúknite vlastnú cenu

18883x zobrazená v zozname / 617x zobrazená detailne / 102x zobrazená detailne tento mesiac

POPIS PRIESTORU:


Realitná kancelária Domy pre ľudí ponúka na prenájom kanceláriu na 1. poschodí polyfunkčného objektu na rohu Miletičovej a Košickej ulici. Kancelária má rozlohu 32 m2. K dispozícii je kuchynka a sociálne zariadenie.

STAV PRIESTORU:


V kancelárii sú laminátové podlahy, hliníkové okná, videovrátnik, klimatizácia, ponúka sa nezariadená. Do budovy je prístup 24/7, v pracovných dňoch recepcia, celá budova je monitorovaná kamerovým systémom. Parkovanie je možné v okolitých uličkách alebo na blízkych verejných parkoviskách. Parkovanie pred budovou za poplatok. Voľné ihneď.

PLATBY:


Pri podpise zmluvy záujemca hradí mesačný nájom vo výške 255,- eur plus energie 192,- eur plus DPH, mesačnú kauciu vo výške 255,- eur.

LOKALITA:


Budova sa nachádza v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou, v blízkosti trhoviska Miletičová, v okolí reštaurácie, výborná dostupnosť MHD.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha32 m²
Úžitková plocha32 m²
Poschodie1
Počet poschodí8
Počet izieb1
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Internetoptika
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátáno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky