Kancelárie 67 m2 BA II. Ružinov, Tomášikova ulica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Tomášikova
67 m²
8
1
2
áno
áno
prenájom - Kancelárie - Novostavba
600,- €/mes. Energie:
150 € / mes
+150,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

3087x zobrazená v zozname / 151x zobrazená detailne / 151x zobrazená detailne tento mesiac

3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/DE

POPIS PRIESTORU:


Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom klimatizované kancelárske priestory o celkovej rozlohe 67 m2 v lokalite Bratislava II. Ružinov, Tomášikova ulica. Kancelárie sa nachádzajú na 1. poschodí 8-poschodovej novostavby skolaudovanej v roku 2008. Dispozične priestory pozostávajú zo vstupnej chodby, jednej priechodnej kancelárie s kuchynským kútom, samostatnou kúpeľňou s WC a jednej priestrannej nepriechodnej miestnosti. Parkovanie je verejné, bezproblémové prípadne je možné si prenajať parkovacie státie za poplatok 100,- euro / mesiac.

Výhody:


❶ Priestranný zariadený priestor
❷ Samostatné sociálne zariadenie

STAV PRIESTORU:


Kancelárie ponúkame ako zariadené kancelárskym nábytkom. Na podlahách sa nachádza plávajúca podlaha alebo dlažba, okná sú plastové so žalúziami, vstupné dvere sú bezpečnostné. K dispozícií je aj klimatizácia a kuchynský kútik. Priestor je voľný ihneď.

PLATBY:


Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí jednomesačný nájom 600,- euro + 150,- euro záloha za energie + vratný depozit vo výške 750,- euro + provízia pre realitnú kanceláriu 750,- euro. Ceny sú kalkulované s DPH.

LOKALITA:


Daná lokalita ponúka kompletné občianske vybavenie, skvelé napojenie do centra mesta, dostatok reštauračných a nákupných centier a dostatok zelene.

* Dovoľujeme si vás upozorniť, že vlastník nehnuteľnosti si vyhradzuje právo voľby o tom, komu a za akých dojednaných podmienok prenájme túto nehnuteľnosť.

/ KANCELÁRSKE PRIESTORY / NOVOSTAVBA / KLIMATIZÁCIA / ZARIADENÉ / SKVELÁ DOSTUPNOSŤ / BRATISLAVA II. RUŽINOV / TOMÁŠIKOVA ULICA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha67 m²
Úžitková plocha67 m²
Poschodie1
Počet poschodí8
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Výťaháno
Parkovanieáno
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky