Kancelárske priestory v rodinnom dome na Kramároch

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
Ulica.: Júnová
493 m²
3
nie
áno
prenájom - Kancelárie
9,- €/m2/mes. Energie:
600 € / mes
+600,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

524x zobrazená v zozname / 28x zobrazená detailne / 28x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária RIVERS REAL ESTATE Vám exkluzívne ponúka na prenájom priestory určené na kancelárske využitie v rodinnom dome. Štvorpodlažný rodinný dom sa nachádza na Júnovej ulici v lokalite Bratislavských Kramárov.

Ponúkaná nehnuteľnosť sa nachádza na niekoľkých podlažiach a má celkovú výmeru 493,11 m2 pričom druhé a tretie podlažie majú aj exteriérovú plochu v podobe balkónov.
Parkovanie je verejné, možné na ulici pred rodinným domom alebo vo dvore za rodinným domom.

PONUKA PRIESTOROV


3. PODLAŽIE – zariadené priestory o výmere 150,69 m2, pozostávajú zo štyroch samostatných kancelárií, úložný priestor, kuchynka a sociálne zariadenie vrátane kúpeľne. Z najväčšej kancelárie je vstup na balkón.

2. PODLAŽIE - zariadené priestory o výmere 180,54 m2, pozostávajú zo štyroch samostatných kancelárií, úložný priestor, kuchynka a sociálne zariadenie. Z najväčšej kancelárie je vstup na balkón.

PRÍZEMIE – zariadené priestory o výmere 161,88 m2, dve samostatné kancelárie, zasadacia miestnosť, skladové priestory a sociálne zariadenie.

Priestory sú na jednotlivých podlažiach uzavreté. Majú samostatný vstup, alarm a sú klimatizované.

Náklady na energie 200,-EUR/ mesiac / podlažie.



Priestory je možné prenajať aj po jednotlivých podlažiach.

Nehnuteľnosť sa nachádza v tichej lokalite s dobrou dostupnosťou k občianskej vybavenosti a MHD. Ponuka je vhodná pre menšiu spoločnosť, ktorá preferuje súkromie a komornejšiu atmosféru v porovnaní s veľkými open-space priestormi.

Follow the Rivers Find your home..





Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha493 m²
Úžitková plocha493 m²
Počet poschodí3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Kúpeľňaáno
Výťahnie
Parkovanievonkajšie
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno

Vaše hodnotenie ponuky