Kancelársky priestor v NOVOSTAVBE, BA II., Astrová ul., 46, 83m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Astrová
46.83 m²
11
1
2
áno - 3 autá
úplne prerobený
áno
áno
prenájom - Kancelárie - Novostavba
700,- €/mes. +energie, +DPH
Ponúknite vlastnú cenu

14667x zobrazená v zozname / 686x zobrazená detailne / 161x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť LEXXUS a.s. ponúka na prenájom príjemný kancelársky priestor na ul. Astrová v Metskej časti Ružinov, BA II., 1 poschodie, celková výmera 46,83 m2 + 1x vlastné vyhradené parkovacie státie priamo pred vstupom do budovy, štrukturovaná kabeláž, klimatizácia.

Príjemný , nezariadený administratívny priestor sa skladá z dvoch prepojených kancelárií v staršej avšak kvalitnej novostavbe polyfunkčného domu s výbornou polohou mestskej časti Ružinov, časť Štrkovec.

POPIS: vstup do budovy na čip, reprezentatívne spoločné priestory na prízemí, 2x výťah + schodisko, komunikačná chodba na ktorej sa nachádzajú dámske a pánske sociálne zariadenia, vstup do predmetu nájmu: kancelária s kuchynským kútom a samostatná kancelária. Hliníkové okná so žalúziami, sadrokartónové podhľady s osvetlením, koberec.

Výborná poloha a dopravná dostupnosť do centra s napojením na Ružinovskú ulicu, kompletná občianska vybavenosť, v blízkosti Poliklinika, lekáreň, MHD.

Cena mesačného nájmu za kancelársky priestor : 700,- eur/mesiac+ DPH + 1x parkovacie státie 70,- eur/mesiac + zálohová platba na energie 120,- eur/mesiac,

IHNEĎ VOĽNÉ.



TOPPONUKA

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha46.83 m²
Úžitková plocha46.83 m²
Poschodie1
Počet poschodí11
Počet izieb2
Vlastníctvofiremné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Internetlokálny poskytovateľ
Balkónnie
Lódžianie
Garážáno - 3 autá
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátnie
Bezbariérový prístup áno
Oknáhliníkové
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky