Kompaktný domček s potenciálom v centre obce Šumiac

Štát.: Slovensko
Mesto.: Brezno
Lokalita.: Šumiac
120 m²
445 m²
predaj - Chata
140.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2613x zobrazená v zozname / 229x zobrazená detailne / 10x zobrazená detailne tento mesiac

Ako domáci horehronský realitný obchodník ponúkam na predaj v exkluzívnom zastúpení majiteľky predmetný kompaktný domček v centre rázovitej horehronskej obce Šumiac. Nehnuteľnosť stojí v tichej uličke len 100 metrov od centra. Dom v nedávnej minulosti slúžil ako bar- pizzeria, momentálne sa už na tento účel nevyužíva.

Dispozície dom: vchod po schodoch do predsiene do nadzemného podlažia, veľká hala s barom a krbovou pecou, dámske WC, pánske WC, veľká uzatvorená terasa.
Podkorvie tvorí plnohodnotná bytová jednotka: vchod schodami z barovej miesnosti, veľká kuchyňa, dve izby a veľká kúpeľňa.

Dom je podpivničený v polke pôdorysu. V jednej pivničnej miestnosti je technická miestnosť -kotolňa, v druhej miestnosti sklad.

K nehnuteľnosti prislúcha hospodárska budova, vydláždený mierne svahovitý dvor a vonkajšie sedenie umiestnené pod železnou konštrukciou hornej terasy. Dom je zateplený na obvodovej konštrukci , v budúcnosti sa môže využívať po drobných úpravách aj na trvalé bývanie, alebo aj ako chalupa. Stavba vedená na liste vlastníctva ako rodinný dom. Možnosť naceniť systém kúrenia tepelným čerpadlom. Viac info v RK.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku445 m²
Úžitková plocha120 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky