Kompletne a vkusne zariadený 2 izbový byt v CENTRE MESTA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra
59 m²
predaj - 2-izbový byt
143.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2223x zobrazená v zozname / 189x zobrazená detailne / 37x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj charizmatický a zariadený 2 izbový byt s dvomi balkónmi v centre mesta Nitra, s bezproblémovým parkovaním.

-Je veľmi príjemne zariadený a vhodný na okamžité sťahovanie bez nutnosti ďalšej investície.

-Bytový dom je kompletne zrekonštruovaný.

-Byt má úžitkovú plochu 59 m2 plus dva balkóny.

-Nachádza sa na 1. poschodí bytového domu s výťahom ( pod bytom sa nachádzajú ešte prízemné byty).

-Prešiel postupnou rekonštrukciou ktorá sa týkala elektrických rozvodov, okien, podláh, dverí, kuchynskej linky, výmeny vstupných dverí za bezpečnostné. K bytu prislúcha aj veľká pivnica na ktorej sú taktiež nainštalované bezpečnostné dvere.

Dispozícia bytu: vstupná chodba, samostatná toaleta, kúpeľňa s vaňou, obývacia izba s východom na balkón z ktorej sa dostaneme do kuchyne kde sa nachádza druhý balkón, a nakoniec samostatná priestranná spálňa s roldor skriňou

Lokalita: Nachádza sa v centre mesta, na Štúrovej ulici, s výborným výjazdom na diaľnicu R1. V pešej dostupnosti je kompletná občianska vybavenosť. Výhodou je bezproblémové parkovanie.

Názor makléra: Najväčšou pridanou hodnotou bytu je že ostáva zariadený kvalitným nábytkom, a spotrebičmi. Pre investorov, na prenajímanie , je lokalita určite správna voľba.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 119934



Cena: 143 000€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha59 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky