Kompletne zrekonštruovaný 3-izbový byt v Záhorskej Vsi

Štát.: Slovensko
Mesto.: Malacky
Lokalita.: Záhorská Ves
65 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - 3-izbový byt
80.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

11471x zobrazená v zozname / 664x zobrazená detailne / 245x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj kompletne zrekonštruovaný 3-izbový byt na prvom poschodí pokojného bytového domu v Záhorskej Vsi. Byt s výmerou 65 m2 dispozične tvorí kuchyňa, obývacia izba, tri izby, kúpeľňa so sprchovým kútom a s wc. K bytu patrí pivnica s výmerou 16 m2 a parkovacie miesto. Energetický certifikát nie je k dispozícii.
Záhorská Ves má plnú občiansku vybavenosť. Vzdialenosť do Malaciek je 15 km, do Bratislavy a Viedne cca 30 km. Ochotne Vám bezplatne poradíme s financovaním tejto nehnuteľnosti. Prosím, v prípade záujmu o ďalšie informácie, alebo o obhliadku nehnuteľnosti, kontaktujte call centrum alebo mailom Anna Miškerníková na

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku65 m²
Poschodieneuvedené
Stavúplne prerobený
Statusaktívne

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky