Krásna chalupa pod Vtáčnikom s potenciálom. Kľak.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žarnovica
Lokalita.: Žarnovica
60 m²
1023 m²
predaj - Rodinný dom
149.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

7109x zobrazená v zozname / 497x zobrazená detailne / 186x zobrazená detailne tento mesiac

Dnes Vám ponúkneme rodinný dom vo výbornom stave po kompletnej, veľmi kvalitnej rekonštrukcii v roku 2014. Objekt bol obývaný rekreačne, spĺňa však podmienky celoročného využitia. Na pozemku sa nachádza aj krásna hospodárska drevenica, plne zrekonštruovaná. Súčasťou ponuky je profesionálne spracovaná členitá záhrada v excelentnej kondícii s udržovaným ovocným sadom a okrasnými drevinami, plná zátiší s možnosťou rôzneho využitia. V strednej časti záhrady sa nachádza betónová pivnička na ovocie.
Vnútorná dispozícia domu je vstupná chodba, kúpeľňa a WC, ďalej prechodná kuchyňa s jedálňou, pravá spálňa, ľavá priestranná obývačka prepojená so zastrešenou terasou. Kvalitná centrálna keramická pec slúži ako centrálne vykurovacie teleso, v spálni sú keramické kachle a v obývacej izbe nových krbov a kachľová pec na spríjemnenie atmosféry zimných večerov. Ďalšou výhodou je strecha v perfektnej kondícii a zdravý krov s možnosťou zobytnenia.
Chalupa sa nachádza v tichom prostredí pod Vtáčnikom v krásnej Kľakovskej doline, neďaleko Ski-Blanc Ostrý Grúň Kollárová a aj iné turistické a športové možnosti v pohorí. Modrého cyklu trasa Vtáčnik/Kľak a aj neďaleký taj ch Nová Baňa. Kultúrne a historické pamiatky: Kaštieľ v Brodzanoch, ZOO v B ojniciach, Kaštieľ v Topolčiankach, Pamätník Kľak. Napriek všetkým možnostiam sa môžete rozhodnúť úplne inak a príjemne si lebediť v tichom a malebnom prostredí slovenskej horskej dedinky.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1023 m²
Úžitková plocha60 m²
Statusaktívne

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky