Krásna chatka KATKA Banská Hodruša

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žarnovica
Lokalita.: Žarnovica
65 m²
2119 m²
predaj - Chata
155.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

766x zobrazená v zozname / 45x zobrazená detailne / 45x zobrazená detailne tento mesiac

Dnes Vám ponúkame chatu priamo v srdci Štiavnických vrchov 15 minút jazdy z Banskej Štiavnice. Duch tohto miesta je čistý a jedinečný, vhodný pre pustovníka a aj pre rodinu, ktorá uprednostní slobodu v prírode.
Drevostavba s designom zo 70tych rokov je v excelentnom stave. Majiteľ chatu postupne modernizoval, prerábal a doteraz udržiava v perfektnej kondícii. Chata sa nachádza na kopci v tichej časti obce na slnečnom mieste s prekrásnym výhľadom na celú dolinu a okolitú prírodu. Parkovanie priamo na pozemku.
Chatka je zateplená a celoročne obývateľná, aj keď používaná rekreačné. Na prízemí má zádverie s kuchynkou a pecou, obývaciu izbu s krbom, zadnú spálničku a plnohodnotnú kúpeľňu. V podkroví je priestranná spálňa. Nehnuteľnosť má vlastnú studňu a čerpadlo s rozvodom. Priestor je možné temperovať aj elektrickými radiátormi. Na pozemku sa nachádza aj priestranná dreváreň/kôlnička a ďalšie dve zateplené útulne, obe s elektrickým vykurovaním, väčšia má, aj plnohodnotnú kúpeľňu. Lokalita je zaujímavou svojou polohou uprostred Štiavnických vrchov, lyžovanie a kúpanie v bezprostrednom dosahu.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2119 m²
Úžitková plocha65 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky