Krásne zrekonštruovaný rodinný dom na okraji obce Nána blízko kúpeľnéh

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Nové Zámky
150 m²
1624 m²
predaj - Rodinný dom
236.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3986x zobrazená v zozname / 277x zobrazená detailne / 199x zobrazená detailne tento mesiac

Túžite po ozajstnej oáze pokoja? Tento štýlovo zrekonštruovaný rodinný dom ponúka príjemné žitie na vidieku, avšak v dostupnej blízkosti od turistami obľubovaného kúpeľného mestečka, Štúrova.

Nachádza sa vo veľmi kľudnej časti, na okraji malej obce Nána. Pozemok končí pri potoku, ktorý hraničí s polom, cez ktoré vedie poľná cesta, po ktorej sa dostanete na bicykloch až na vinohradnícky kopec s krásnou prírodou.

Stojí na rovinatom pozemku s celkovou rozlohou vyše 1600 m2, na ktorom sa nachádza aj novo vybudovaný zapustený bazén o veľkosti 20 m2 s kompletnou výbavou na prečisťovanie vody pomocou salinátora, ako aj zabudovaný protiprúd na športové plávanie.

Dom s obytnou plochou cez 150 m2 pozostáva z 3 spální, priestrannej kúpelne so samostatným WC, kuchyne s jedálňou prepojenej s obývačkou, technickej miestnosti a 30 m2 garáže s automaticky otvárateľnou bránou. K dispozícií je aj sprcha po použití bazéna.
Z kuchyne je možné vyjsť na terasu, kde je vonkajšie posedenie a krásny výhľad na pole a kopce maďarského pohoria Gerecse.

Do domu je zavedená elektrina, voda z obecného vodovodu a plynovod.
Kúrenie je zabezpečené ústredne, a to plynovým kondenzným, prietokovým kotlom na plyn.
Odpady sú riešené certifikovanou čističkou umiestnenej v záhrade.

Pôvodný dom z nepálených tehál bol dostavaný a kompletne zrekonštruovaný - strecha, steny, podlahy, potrubia, vedenia, okná, dvere ...
Rekonštrukcia prebiehala postupne od roku 2010.

Na pozemku sa nachádza aj pivnica a dve vŕtané studne, jedna pod domom, ktorá sa dá napojiť na domové potrubie, a druhá je v záhrade, používaná na polievanie. V prednej časti záhrady prebehla parková úprava, ktorá je vybavená manuálnym závlahovým systémom. Okolo bazéna bola začiatkom roka uložená nová zámková dlažba ako priestor na slnenie sa.

Centrum obce s kompletnou občianskou vybavenosťou sa nachádza 800 m od domu.
Obec Nána je vzdialená len 3 km od centra mesta Štúrovo, kam sa dostanete aj cca 40 minút pešej chôdze po chodníku.
Medzinárodná vlaková stanica je vzdialená len 5 minút cesty autom.

V blízkom okolí domu je množstvo miest na trávenie voľného času a rekreáciu - najväčšie termálne kúpalisko Vadaš Štúrovo je vzdialené len 3 km od domu, kde nájdete aj hraničný priechod do historického maďarského mesta Ostrihom.
Za mestom začína kopcovité územie najjužnejšieho slovenského pohoria Burdov, ako aj na opačnej maďarskej strane Dunaja, Pilišské pohorie, kde nájdete množstvo turistických trás s krásnymi výhľadmi na kľukatú rieku Dunaj, popri ktorej vedie medzinárodná cyklotrasa Eurovelo 6 až po Čierne more.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1624 m²
Úžitková plocha150 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky