Krásny 2 izbový byt s parkovacím miestom a teraskou, Trenčín

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
50 m²
1
1
úplne prerobený
prenájom - 2-izbový byt
550,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

889x zobrazená v zozname / 49x zobrazená detailne / 49x zobrazená detailne tento mesiac

PROM REAL má pre Vás na prenájom kompletne zariadený a vybavený 2 izbový byt v tehlovom bytovom dome s vlastným parkovacím miestom a veľkým balkónom.

Byt je okamžite voľný, pripravený na svojho nájomcu. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby s botníkom, zrkadlom, šatníkom. Centrum bytu tvorí obývacia izba prepojená s kuchyňou s východom na balkón. Samostatná spálňa s manželskou posteľou, komodou a skriňou. Všetko zariadenie je úplne nové prípadne minimálne používné a udržiavané. Nájdete tu všetko, čo potrebujete k bežnému užívaniu bytu vrátane kuchynského vybavenia. Nachádza sa na sídlisku JUH v novšom bytovom dome s vlastným parkoviskom.

Najväčšími benefitmi tejto ponuku je možnosť okamžitého nasťahovania, veľmi pekne zariadený byt, novší bytový dom, vlastné parkovacie miesto, priestranný balkón a pivnica.

Cena prenájmu je 550€ mesačne vrátane energií.



Ponuku Vám rada ukáže Alena Vančová - zavolajte mi a dohodnite si čas, ktorý Vám bude vyhovovať:

Ing. Alena Vančová PROM REAL

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha50 m²
Poschodie1
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Balkónáno
Pivnicaáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený

Vaše hodnotenie ponuky