Krásny 2 izbový byt so zariadením a garážovým státím, Rača - Alstrova

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Rača
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Rača
Lokalita.: Bratislava - Rača
Ulica.: Alstrova
49.8 m²
3
1
2
úplne prerobený
nie
nie
áno
prenájom - 2-izbový byt
700,- €/mes. Energie:
170 € / mes
+170,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

8789x zobrazená v zozname / 441x zobrazená detailne / 441x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne ponúkame na prenájom 2 izbový byt v mestskej časti Bratislava - Rača na Alstrovej ulici v bytovom dome Pálfyho kúria. Nachádza sa na 1. poschodí /3 p. tehlového bytového domu bez výťahu. Bytový dom má energetický certifikát "B".

Pálffyho kúria sa nachádza v tichej časti Rače na ul. Alstrova, Barónka a Novohorská. Časť bytového domu na ul. Barónka vznikla ako replika bývalého barokového domu Pálffyových, preto Vás pri vstupe do objektu víta replika erbu ich rodu. Uzatvorený 3-podlažný objekt v tvare U s nádherným átriom poskytuje obyvateľom bytového domu pokojný a bezpečný domov. Súčasťou objektu je aj priestranná podzemná garáž so 48 parkovacími státiami. Vjazd a výjazd do garáže je riešený naozaj veľkoryso. Skvostom tohto projektu je spoločná klenbová pivnica z čias Márie Terézie, kde si môžu obyvatelia domu organizovať vlastné spoločenské podujatia.

Celková rozloha bytu je 49,8 m2. Balkón s výmerou 3,7 m2 je orientovaný do uzatvoreného dvora. Orientácia bytu je na V/Z.

Dispozícia bytu:


Vstupná hala, kuchyňa spojená s obývačkou z ktorej je vstup na balkón, spálňa, samostatný šatník, kúpeľňa spojená s toaletou je vybavená vaňou. Byt je kompletne zariadený moderným nábytkom, vrátane televízora, práčky, chladničky a vstavaných spotrebičov. Má podlahové kúrenie z vlastným kotlom a termostatom, klimatizáciu a balkón v horúcich dňoch odtieni markíza. Byt tiež disponuje parkovacím miestom s pivničnou kobkou v podzemnej garáži, ktoré je možne prenajať spolu z bytom.

Lokalita:


Bytový dom ponúka uzavretý dvor s oddychovou zónou a okresnou záhradou. Lokalita bytového domu je obľúbenou lokalitou Bratislavčanov pre jej úzky kontakt s vidiekom, Malými Karpatmi (turistické chodníky a cyklotrasy), vinicami a tradičnými vínnymi pivnicami a pre výbornú občiansku vybavenosť. Iba 50m od domu jzdravotné stredisko, banky, dom kultúry, Evanjelický a katolícky kostol, lekáreň, tržnica, letné kúpaliská, obchody (Kaufland a Billa), reštaurácie, dobrá dostupnosť do centra autobusom i električkami.

Cena prenájmu je 700,-EUR/ mes. + 170,-EUR/ mes. energie. Možnosť prenájmu podzemného garážového státia 70,-EUR/ mes.

Záujemca platí províziu pre RK vo výške jednomesačného nájmu.

Prenájom je vhodný pre 1-2 dospelé osoby a k dispozícii je od 7.augusta 2024.


Kontakt: Naďa Trenčanská, tel. č. , e-mail:



Ďalšie ponuky si môžete pozrieť na našej stránke: www.reality.mirabell.sk

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha53.5 m²
Úžitková plocha49.8 m²
Poschodie1
Počet poschodí3
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Kúpeľňavaňa
Balkónáno
Výťahnie
Parkovanievnútorné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátB
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky