Krásny 3-izbový byt (95 m2) s TERASOU v NOVOSTAVBE

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Rusovská cesta
95 m²
6
6
3
áno
áno
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
298.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

3965x zobrazená v zozname / 90x zobrazená detailne / 90x zobrazená detailne tento mesiac

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/RO

POPIS BYTU:


Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na predaj KRÁSNY 3-izbový byt s TERASOU v atraktívnej lokalite Bratislava V. Petržalka na ulici RUSOVSKÁ CESTA. Byt má celkovú výmeru 95,26 m2 (byt 83,46 m2, terasa 7,66 m2, úložný priestor na terase 4,14 m2). Nachádza sa na 6. poschodí v 6 poschodovej zateplenej NOVOSTAVBE s VÝŤAHOM, VLASTNOU KOTOLŇOU a DVOMI VEĽKÝMI PARKOVISKAMI priamo pri dome, ktoré zabezpečujú bezproblémové parkovanie. Byt je orientovaný do ulice so ZELEŇOU s nádherným VÝHĽADOM. Dispozícia: obývacia izba s terasou spojená s kuchyňou s komorou, spálňa, detská izba, kúpeľňa s vaňou, samostatné WC, chodba.

Výhody:


❶ Novostavba
❷ Terasa

❸ Výťah


❹ Vlastná kotolňa
❺ 2 parkoviská pred domom

❻ Vynikajúca občianska vybavenosť



STAV BYTU:
NOVOSTAVBA bola skolaudovaná v roku 2005 a ponúka moderné bývanie so všetkými vymoženosťami. V byte sú laminátové podlahy v kombinácii s dlažbou, keramické obklady, plastové okná a bezpečnostné vchodové dvere. EXTERIÉROVÉ ŽALÚZIE zabezpečujú príjemnú teplotu počas letných mesiacov. Terasa s vysúvateľnou markízou poskytuje ideálne miesto na oddych aj počas slnečných dní. Taktiež sa na nej nachádza praktický úložný priestor. Byt je okrem spálne kompletne zariadený MODERNÝM NÁBYTKOM, rozkladacou sedačkou, kuchyňou vybavenou elektrickými spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, elektrická rúra, mikrovlnná rúra a digestor). Automatická práčka je umiestnená v kúpeľni. Dostatok úložného priestoru zabezpečuje vstavaná skriňa v spálni.
PRE LEPŠIU PREDSTAVU SÚ VO FOTOGRAFIÁCH UKÁŽKY VIRTUÁLNE ZARIADENEJ SPÁLNE.
Doplňujúce informácie o vybavení bytu a značkách elektrických spotrebičoch sú uložené vo virtuálnej prehliadke v zelených bodoch.

LOKALITA:


V blízkom okolí domu je VYNIKAJÚCA OBČIANSKA VYBAVENOSŤ, nakoľko 5 minút chôdzou sa nachádza veľké množstvo obchodných prevádzok. Sú tu reštaurácie, kaviarne, zmrzlinárne, potraviny MALINA, STARÝ OTEC a lekáreň. Blízko je aj materská a základná škola, zdravotné stredisko a tiež aj posilňovňa. Do obchodnej galérie VIENNA GATE oproti ktorej sa nachádza ŽELEZNIČNÁ STANICA PETRŽALKA cesta chôdzou trvá 8 minút. Neďaleko domu sú aj zastávky MHD. Cesta autom je ľahko dostupná na diaľničný obchvat, do AUPRAKU trvá 4 minúty a do CENTRA MESTA 8 minút. Len 700 metrov od domu sa nachádza futbalové ihrisko s bežeckou dráhou a 800 metrov je vzdialené LETNÉ KÚPALISKO MATADORKA, ktoré ponúka vynikajúcu možnosť oddychu a športu pri vode.

Nezmeškajte príležitosť vidieť tento krásny byt osobne a kontaktujte nás ešte dnes. Radi Vám zabezpečíme obhliadku a zodpovieme všetky Vaše otázky. Tešíme sa na Vás!

/ 3-IZBOVÝ BYT / PREDAJ / BRATISLAVA V. PETRŽALKA / RUSOVSKÁ ULICA / NOVOSTAVBA / TERASA / VÝŤAH / VLASTNÁ KOTOLŇA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha95 m²
Úžitková plocha95 m²
Poschodie6
Počet poschodí6
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Terasaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátB
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky