Krásny 3-izbový byt, klimatizácia, loggia, Čilistovská ul., Šamorín

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Šamorín
Ulica.: Čilistovská cesta
69.21 m²
8
2
3
po rekonštrukcii
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
145.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1563x zobrazená v zozname / 105x zobrazená detailne / 105x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj veľmi príjemný svetlý klimatizovaný 3 izbový byt v širšom centre mesta Šamorín na Čilistovskej ulici. Do centra mesta a ku všetkým mestským aktivitám trvá cesta pešo do 5 minút, parkovanie je bezproblémové, napojenie na R7 do 3 minút.

Byt s úžitkovou plochou 69,21 m2 (vrátane pivnice 2,84 m2) sa nachádza na 2/8 podlaží panelového bytového domu s výťahom a prislúcha k nemu i loggia (5 m2). Na poschodí sú len dva byty. Bytový dom je zateplený s novou strechou a fasádou, vstup do domu je na čip a je monitorovaný kamerovým systémom. Žijú v ňom slušní a bezproblémoví susedia.

Výhodou je vynikajúca dispozícia s množstvom úložného priestoru a taktiež jeho orientácia na dve svetové strany (obývacia izba + spálňa SZ, detská izba + kuchyňa JV), dá sa výborne prevetrať.

Byt pozostáva z predsiene, z priestranného šatníka/kumbálu, prechodnej obývačky s výstupom do loggie, z kuchyne s jedálenským kútom, z dvoch samostatných izieb, z kúpeľne s vaňou a umývadlom a zo samostatného WC.

Byt postupne prechádzal rekonštrukciou - nová rozvodová skriňa + čiastočne nová kabeláž, menené stúpačky, stierky, plávajúca podlaha, plastové okná s interiérovými žalúziami a sieťkami.

Okolie bytovky je čisto udržiavané, hneď pri dome je parčík s detským ihriskom. V bezprostrednom okolí je kompletná občianska vybavenosť – nákupné centrá, nemocnica, lekári, pošta, banky, školy, škôlky, gymnázium, reštaurácie, vinárne, športové a kultúrne podujatia.. Mesto a jeho okolie ponúka taktiež krásnu prírodu, cyklotrasy a prechádzky pri Dunaji, X – Bionic (jazdectvo, aquapark, kino, Adventure land, kvalitné reštaurácie, bowling...)

V prípade záujmu o obhliadku alebo o bližšie informácie som Vám ochotne kedykoľvek k dispozícii.

Kontakt:


Petra Pilátová ,


CENTRUM REALÍT Vám zabezpečí kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Prostredníctvom nášho hypotekárneho partnera Vám zabezpečíme najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti. Vďaka externej spolupráci s právnou kanceláriou ako aj internému právnikovi Vám garantujeme nadštandardný právny servis.
Kancelária je poistená voči zodpovednosti za škodu.

Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa:


- vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie,
- poplatok za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností,
- poplatky za overenie podpisov u notára,
- doručenie podkladov na kataster,
- asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb,
- ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha69.21 m²
Úžitková plocha69.21 m²
Poschodie2
Počet poschodí8
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky