Krásny 3-izbový byt, Košice IV. Nad jazerom, Ždiarska ul.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Nad Jazerom
Lokalita.: Košice - mestská časť Nad jazerom
Ulica.: Ždiarska
75.36 m²
7
3
po rekonštrukcii
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
169.900,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

5672x zobrazená v zozname / 258x zobrazená detailne / 258x zobrazená detailne tento mesiac

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/QN

POPIS BYTU:


Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na predaj MODERNÝ 3-izbový byt v lokalite Košice IV. Nad jazerom. S celkovou podlahovou plochou 75,36 m2 (byt 66,76 m2, lodžia 6 m2, pivnica 2,60 m2) , tento byt na treťom poschodí v sedemposchodovom panelovom dome s novým výťahom ponúka dokonalý domov pre každého. Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne spolu s obývacou izbou, spálne, detskej izby, kúpeľne, WC a priestrannej lodžie, na ktorú je vstup z obývacej izby. Oproti bytu je k dispozícii menšia komora a pivnica sa nachádza v suteréne bytového domu.
Byt je kúpou voľný a je pripravený na OKAMŽITÉ BÝVANIE.

Výhody:


❶ Výborná lokalita
❷ Zrekonštruovaný a čiastočne zariadený

❸ Zateplený a zrekonštruovaný bytový dom


❹ Voľný ihneď

STAV BYTU:


Tento pôvabný byt je nielen zateplený, ale aj čiastočne zariadený, pripravený na okamžité usídlenie. S modernou kuchynskou linkou so vstavanými spotrebičmi a útulnou obývacou izbou vybavenou sedacou súpravou a TV, na chodbe je k dispozícii nábytok a taktiež ostáva nábytok aj v spálni. Nechýba priestor na odpočinok, ani na zábavu. Súčasťou bytu je aj priestor na na priestrannej lodžii, odkiaľ sa môžete tešiť na nádherný výhľad na okolitú zeleň.

Bytový dom prešiel rekonštrukciou – je zateplený, má zrekonštruované vstupné priestory, vstup do bytového domu je na čip, kamerový systém na chodbe, nový výťah a taktiež sú zrekonštruované aj pivničné priestory

LOKALITA:


Tento úžasný byt sa nachádza v obľúbenej lokalite, obklopený prírodou a pokojom. S rýchlym prístupom k električke a všetkým hlavným miestam v okolí, vrátane obchodov (Billa, Kaufland) pekárne, nákupného centra a dokonca aj cyklistického chodníka pozdĺž rieky Hornád, bude každodenný život v tomto byte plný radosti a pohodlia.

NEVÁHAJTE A ZAVOLAJTE NÁM UŽ DNES! Tento byt ponúka kvalitné bývanie v príjemnej lokalite za skvelú cenu. Radi Vám zabezpečíme obhliadku bytu a zodpovieme akékoľvek otázky, ktoré máte. Tešíme sa na Vás!

/ PREDAJ / 3-IZBOVÝ BYT / KOŠICE IV. / NAD JAZEROM / ZREKONŠTRUOVANÝ / LODŽIA / ČIASTOČNE ZARIADENÝ / VOĽNÝ IHNEĎ /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha75.36 m²
Úžitková plocha75.36 m²
Počet poschodí7
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové