Krásny 3 izbový byt s garážou a parkovaním, Cífer

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Cífer
Ulica.: Trnavská
71.67 m²
2
3
áno
úplne prerobený
nie
áno
predaj - 3-izbový byt
175.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

693x zobrazená v zozname / 50x zobrazená detailne / 50x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná spoločnosť PRIUS Vám predstavuje exkluzívne na predaj kvalitne zrekonštruovaný 3 izbový byt s garážou, nachádzajúci sa v obci Cífer.

Špecifikácia nehnuteľnosti :



Urobte si obhliadku aj z pohodlia Vášho domova : https://my.matterport.com/show/?m=x7yDSyLgGPo

3 izbový byt je situovaný na 2. nadzemnom podlaží zrekonštruovaného tehlového bytového domu bez výťahu. Úžitková plocha nehnuteľnosti je cca 71,67 m2 + pivnica 1,85 m2.

Dispozične pozostáva z veľkej vstupnej chodby zariadenej novým vstavaným šatníkom, ktorá vedie stredom bytu a vchádza sa z nej do každej z miestností bytu, z veľkej spálne 12,77 m2 zariadenej vkusným spálňovým nábytkom a väčším šatníkom, detská izba s východom na balkón s osadenou vnútornou klimatizačnou jednotkou, o podobnej výmere 12,06 m2, obývačka s výmerou 20,07 m2 s osadenou vnútornou klimatizačnou jednotkou, samostatná kuchyňa so špajzou 2,40 m2, v ktorej je umiestnený diel kuchynskej linky so vstavanou rúrou a mikrovlnkou, kúpeľňa 3,29 m2 so sprchovým kútom, skrinkou s umývadlom, priestorom pre práčku. K bytu patrí pivnica.

Byt prešiel kompletnou kvalitnou rekonštrukciou v roku 2018. Na byte boli rekonštruované elektrické rozvody s ističmi, rozvody vody a odpadu, nové stierky a malovky na stenách, kompletne vymenené podlahy v celom byte, dlažby a obklady v kúpeľni a WC, nová sanita, interiérové dvere s obložkami, vstupné dvere, v roku 2022 bola osadená klimatizácia s dvomi vnútornými jednotkami, vstavaný nábytok na chodbe. Okná sú drevené, zrekonštruovaný bol aj balkón.

K bytu taktiež prinálaží garáž umiestnená za bytovým domom a parkovacie státie, s parkovaním si teda budúci majiteľ nebude musieť robiť žiadne starosti.


-Nízke mesačné náklady - 130€/ 3osoby, 35€ elektrina, 30€ plyn

Bytový dom :



Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou spočívajúcou v novej fasáde, rekonštrukcii strechy, nové plastové vchodové dvere s otváraním na čip, zrekonštruované boli aj spoločné vnútorné priestory.

Lokalita :



Byt sa nachádza v obci Cífer, len 10 min cesty autom do mesta Trnava. Obec disponuje plnou občianskou vybavenosťou, materskou školou, základnou školou, umeleckou základnou školou, lekáreň, reštaurácie, kaviareň, COOP Jednota, CBA potraviny, autobusové spojenie, športová hala, futbalový štadión, atď.

Cena :



V prípade, že Vás táto nehnuteľnosť zaujala a potrebujete si preveriť Vaše finančné možnosti vrámci hypotekárneho / iného úveru, smelo nás kontaktujte, všetko s Vami zodpovedne prepočítame, aby ste si mohli túto nehnuteľnosť kúpiť za tých najlepších a najférovejších podmienok.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha73.52 m²
Úžitková plocha71.67 m²
Poschodie2
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Balkónáno
Pivnicaáno
Garážáno
Výťahnie
Parkovanievlastné vyhradené
Klimatizáciaáno
Oknádrevené

Vaše hodnotenie ponuky