KRÁSNY 4i bungalov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Považská Bystrica
Lokalita.: Pružina
Ulica.: Pružina
585 m²
predaj - Rodinný dom - Novostavba
310.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

507x zobrazená v zozname / 56x zobrazená detailne / 56x zobrazená detailne tento mesiac

LUHOVA reality Vám výhradne ponúka na predaj nádherný, svetlý 4izbový bungalov s úžitkovou plochou 110m2. Nachádza na 585m2 praktickom, slnečnom, dokonale upravenom pozemku a situovaný je na ulici výstavby nazývanej „100 domov“ v obci Pružina. Obec Pružina je vyhľadávanou a žiadanou lokalitou na bývanie.

10 ročná TEHLOVÁ novostavba je ideálne do detailu premyslená a veľmi prakticky rozdelená na dennú a nočnú časť:
denná časť: vstupná chodba, technická miestnosť, kuchyňa so špajzou moderne prepojená s jedálňou a obývacou miestnosťou s vkusným elektrickým krbom s výstupom na prestrešenú terasu pri ktorej oceníte jej orientáciu na východ
nočná časť: samostatné WC, kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom, spálňa so šatníkom s výstupom na terasu, 2 x detská izba so vstavanými skriňami

O dome:


Dom je napojený na obecnú vodu a kanalizáciu. Na pozemku sa zároveň nachádza studňa (vŕtaná 30m), ktorú majitelia využívajú na polievanie záhrady. Podlahové kúrenie je zabezpečené́ komfortne plynovým kotlom – čo zabezpečuje nízke mesačné náklady! Pri výstavbe domu boli použité kvalitné materiály.

Čo Vás poteší:


• Praktická garáž Vám zabezpečí komfortné parkovanie pre Vaše auto a dostatok úložného priestoru
• Dom sa predáva zariadený (prípadne podľa dohody)

Lokalita:


Obec Pružina je vyhľadávanou lokalitou a veľmi obľúbenou lokalitou na bývanie pre množstvo zelene a krásnej prírody. V obci sa nachádza MŠ, ZŠ, pošta, potraviny, mäsiarstvo Bývanie v Pružine je ideálne a vhodné pre klientov, ktorí hľadajú pokojné bývanie s dobrou a praktickou dostupnosťou.

Môj tip:


Ak hľadáte pokojné a tiché miesto pre Vaše bývanie – ste na správnej adrese. Tomuto krásnemu bungalovu s praktickou záhradou na údržbu budete s hrdosťou hovoriť DOMOV.


Určite odporúčam a veľmi sa teším na spoločnú obhliadku!

V prípade záujmu o obhliadku, prípadne o bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.



Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku585 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky