Krásny 5-izbový rodinný dom na Morave. Kunovice

Štát.: Česká republika
Mesto.: Uherské Hradiště
Lokalita.: Kunovice
Ulica.: Na zelničkách
175 m²
424 m²
2
5
áno
verejný vodovod
áno
230V
predaj - Rodinný dom
452.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

508x zobrazená v zozname / 111x zobrazená detailne / 111x zobrazená detailne tento mesiac

Objavte miesto, kde sa každý váš deň premení na nezabudnuteľný zážitok. Tento jedinečný rodinný dom 5+kk v Kunoviciach vás na prvý pohľad očarí svojou dušou, srdcom a energiou. Kunovice sú malé mestečko len 3km od Uherského Hradište v Zlínskom kraji, na južnej Morave. Kunovice majú cca. 5000 obyvateľov a sú vzdialené len 47km od Nového Mesta nad Váhom, 60km od Trenčína, 130km od Bratislavy. Brno je vzdialené 77km.

Dom z roku 2004 so zastavanou plochou 96m², je premyslený do najmenšieho detailu. Súčasná majiteľka, ktorá stála pri jeho vzniku, pozná každý detail zhruba 175m² úžitkovej plochy a všetky vychytávky, ktoré robia život v tomto dome ešte príjemnejším. Celková plocha pozemku je 424m². Tento dvojpodlažný dom v Kunoviciach síce môže na prvý pohľad pôsobiť nenápadne, no ukrýva v sebe 3 spálne, hosťovskú izbu alebo pracovňu, 2 kúpeľne a priestrannú kuchyňu s obývačkou. Teda dom je vhodný aj pre veľkú rodinu. Každé dieťa môže mať svoju izbu, rodičia vlastnú spálňu a vaša víkendová návšteva si tiež vychutná komfort vlastného zázemia. V slepej uličke na Zelničkách budete mať pocit, že ste na dovolenke – pokoj, príroda a pravá vidiecka pohoda. Pritom od centra Uherského Hradišťa ste vzdialení len niekoľko minút jazdy autom.

Záhrada s rozlohou 328m² je ideálna pre tých, ktorí chcú mať vlastnú záhradu s ovocnými stromami, ale zároveň nechcú byť otrokom neustálej údržby a kosenia trávnika. V garáži a pred ňou zaparkujete dve autá. Na záhradu sa zmestil aj záhradný domček, priestor pre rodinné grilovačky a vaše deti sa budú môcť konečne tešiť nielen z bazéna, ale aj z priestoru na trampolíny. Dom nevyžaduje žiadne zásadné investície a môžete v ňom bývať okamžite. Vďaka ideálnej orientácii strechy si priamo pýta osadenie solárnymi panelmi.

Technické parametre:


Stavba: Tehlová, pórobetónové murivo a železobetónové konštrukcie zaručujú vysokú trvácnosť a stabilitu.
Izolácia: Moderné tepelné izolácie a kvalitná strešná krytina z pálených škridiel Tondach chránia dom pred stratami tepla.
Vykurovanie: Úsporné podlahové vykurovanie v kombinácii s novým energeticky úsporným kondenzačným plynovým kotlom z roku 2024 zabezpečí, že váš domov bude vždy príjemne teplý.

Lokalita:


Nechajte sa očariť kúzlom Kunovíc, mesta bohatého na tradície s moderným duchom. Vďaka svojej strategickej polohe, v juhozápadnej časti Zlínskeho kraja, km južne od Uherského Hradišťa pri rieke Olšava, ponúkajú Kunovice nielen krásnu prírodu a pokoj, ale aj skvelú dostupnosť do väčších miest, ako je Zlín alebo Brno, a to autobusovou ako aj vlakovou dopravou.
Tento dom ponúka naša realitná kancelária v spolupráci s realitnou kanceláriou Klaudie Kocmanovej z Českej republiky. Pozývame Vás aj na deň otvorených dverí 1.10.2024. Ste vitaní:-)
Využite služby spoľahlivej realitnej kancelárie, ktorá je na trhu už viac ako 22 rokov! Bližšie informácie nájdete aj na našej web stránke kluc.sk, .




Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku424 m²
Zastavaná plocha96 m²
Celková rozloha175 m²
Úžitková plocha175 m²
Počet poschodí2
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetlokálny poskytovateľ
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno
Pivnicanie
Garážáno
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Bazénexteriérový
Energetický certifikátC
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky