Krásny 6i rodinný dom s pozemkom s rozlohou 859m2 - PARTIZÁNSKE

Štát.: Slovensko
Mesto.: Partizánske
Lokalita.: Partizánske
Ulica.: Budovateľská
160 m²
859 m²
1
6
áno - 1 auto
po rekonštrukcii
verejný vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
328.500,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2930x zobrazená v zozname / 394x zobrazená detailne / 90x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality Vám ponúka na predaj 6- izbový rodinný dom s rozlohou 160 m2, na ul. Budovateľská. Dom je postavený z tehly a je podpivničený.

Dispozične Dom pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej sa vchádza do 2 samostatných detských izieb, spálne, kúpeľne, samostatného WC, obývačky s kuchyňou a zvlášť jedálňou. Na horné poschodie sa vchádza z vonku, ale je možnosť prebúrať stenu. Na hornom poschodí sa nachádza chodba z ktorej sa vchádza do samostatných izieb, spálňa, z ktorej sa dá prejsť na menší balkón s rozlohou 5 m2, obývačka z ktorej sa vchádza na veľký balkón s rozlohou 25m2, kuchyňa a kúpeľňa. Na pozemku je miesto na parkovanie 2 áut + garáž na ďalšie auto. Dom je celý podpivničený. V pivnici sa nachádza technická miestnosť s WC a ďalšie odkladacie miestnosti. Na záhrade sa nachádza bazén a terasa, dokonca zvlášť oddelená záhradka na pestovanie domácej zeleniny či ovocia. V dome sa nachádzajú 2 klimatizačné jednotky a v jedálni je predpríprava na ďalšiu.

Dom bol postavený v roku 1978 a kolaudovaný v roku 1982. Posledná prerábka bola v roku 2020. Dom je napojený na verejnú kanalizáciu. Dom je zabezpečený kamerovým systémom. Náklady na bývanie sú: plyn 110€, elektrika 70€ a voda 40€ mesačne.

V okolí domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V blízkosti sa nachádza reštaurácia, autobusová zastávka, škola, škôlka, supermarkety a za 10 min. peši sa dostanete do centra mesta. Veľmi veľká výhoda je, že máte všade blízko.

Adela Šimonová


RADO Reality Group
Tel:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak, a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku859 m²
Zastavaná plocha511 m²
Celková rozloha859 m²
Úžitková plocha160 m²
Počet poschodí1
Počet izieb6
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné – kombinované
Balkónáno - 2
Lódžiaáno
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené zPorotherm
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Bazénexteriérový
Krbnie
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátáno
Oknáplastové
Terénrovina

Vaše hodnotenie ponuky