Krásny pozemok v obci Tesáre

Štát.: Slovensko
Mesto.: Topoľčany
Lokalita.: Tesáre
657 m²
predaj - Poľnohospodárske a lesné pozemky
45.000,- €
68,49 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

1309x zobrazená v zozname / 181x zobrazená detailne / 181x zobrazená detailne tento mesiac

V našej ponuke nám pribudol na predaj pozemok s výmerou 657m2 v malebnej obci Tesáre, v Topoľčianskom okrese. Pozemok sa nachádza v intraviláne obce a v súčasnosti je jeho časť vedená ako orná pôda, čo nie je problém, nakoľko je v území schválenom na IBV. Rozmery cca 21m x 32m sú ideálne na stavbu akéhokoľvek rodinného domu. Všetky siete vrátane internetu sa nachádzajú na jeho hranici. Pozemok je z väčšej časti svahovitý, spodná časť od cesty je v rovine. Nachádza sa v tichej časti dediny.
Obec Tesáre je vyhľadávanou lokalitou na turistiku, cykloturistiku, hubárčenie a vodné športy a rybolov vďaka priehrade. Bývajte v blízkosti krásnej prírody! Okresné mesto je vzdialené iba 9km, s dobrou autobusovou dostupnosťou. V obci sa nachádza materská a základná škola a dobrá občianska vybavenosť.
Cena za nehnuteľnosť je 45.000€ vrátane provízie, právnych služieb a správnych poplatkov.
Pre viac informácii a pre obhliadku ma neváhajte kontaktovať na tel .č. alebo na email

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 15 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku657 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Terénsvahovitý
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky