KRÁSNY, SLNEČNÝ 3-izbový BYT

Štát.: Slovensko
Mesto.: Púchov
Lokalita.: Púchov
Ulica.: Mládežnícka
72 m²
predaj - 3-izbový byt
169.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

798x zobrazená v zozname / 63x zobrazená detailne / 63x zobrazená detailne tento mesiac

LUHOVA reality Vám výhradne ponúka na predaj krásny, priestranný 3-izbový byt nachádzajúci sa na 1.poschodí na vyhľadávanej a obľúbenej ulici Mládežnícka v udržiavanom panelovom bytovom dome v meste Púchov. Byt Vás očarí svojou neskutočnou atmosférou.

Dispozícia bytu:


Vstupná chodba, detská izba, samostatná toaleta, kúpeľňa s vaňou a sprchovacím kútom, priestranná obývačka moderne prepojená s kuchyňou s praktickou špajzou a spálňa so vstavanou skriňou s výstupom na balkón.

O byte:


Byt s úžitkovou výmerou 72m2 prešiel postupnou rekonštrukciou: v roku 2022 nové omietky, znížené sadrokartónové stropy, nová kuchynská linka, nové radiátory, nové vchodové bezpečnostné dvere. V roku 2014 nová kúpeľňa a WC, nové podlahy, nové interiérové dvere.

O bytovom dome:


Bytový dom prešiel rekonštrukciou: zateplenie bytového domu, zateplenie pivníc, obnova spoločných priestorov, rekonštrukcia strechy, nové stupačky

Dodatočné info:


- upratovanie v celom vchode je zabezpečené firmou 1x týždenne
- správca bytového domu je spoločnosť Púchov servis
- internet OPTIKA
- bytový dom nemá výťah

Čo oceníte:


- nízke mesačné náklady
- výbornú orientáciu na dve svetové strany
- priestrannosť zabezpečujú výborne rozložené metre štvorcové bytu
- k bytu prislúcha murovaná pivnica 10m2
- lokalitu kde je veľa zelene

Orientácia ideálna:


Detská izba, spálňa: východ
Obývačka s kuchyňou: západ

Lokalita:


nachádzame sa vo výbornej a veľmi vyhľadávanej lokalite mesta, samozrejmosťou je vynikajúca občianska vybavenosť a všetko potrebné v pešej dostupnosti ako materské škôlky, základné školy, detské ihriská, obchody, kaviarne, banky, zastávky, nemocnica, hypermarket Tesco, STOP SHOP, Kaufland, Kinekus, Lidl.

Môj tip:


Byt je ideálnou voľbou pre mladý pár, ktorý plánuje rodinu alebo pre mladú rodinku, ktorá hľadá bývanie s výbornou občianskou vybavenosťou a dostupnosťou.

Teším sa na obhliadku s vami!



V prípade záujmu o obhliadku, prípadne o bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať na tel.č.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha72 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky