Krásny štvorizbový rodinný dom typu bungalow v Ružinove

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Domové role
120 m²
525 m²
4
predaj - Rodinný dom
457.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

5091x zobrazená v zozname / 255x zobrazená detailne / 255x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť Prophet Real Vám ponúka na predaj štvorizbový rodinný dom typu bungalov v Bratislave Ružinove - Domové Role, v časti pri lokalite Nové Záhrady. Dom pozostáva so štyroch izieb, je rozdelený na dennú a nočnú časť. Zastavaná plocha domu je 120m2, podlahová plocha je 113m2 a pozemok má rozlohu celkom 525m2. Vstup, zádverie je z bočnej strany, kde v prednej časti sú dve detské izby resp. izba a pracovňa s možným výstupom na pozemok, pretože okná tejto modernej konštrukcie sú vlastne zároveň aj balkónové dvere. Pracovňa je zároveň aj registrovaná na podnikanie. Ďalej je tu hlavná spálňa s moderným oknom a zároveň výstupom na vnútorné átrium. Vnútorné átrium je zároveň aj vstupom v prípade, ak bude majiteľ prichádzať autom, ktoré zaparkuje priamo na svojom veľkom pozemku. Vojde tak z druhej strany priamo cez átrium do centrálnej časti domu, kde sa stretáva nočná časť domu, ktorú bude mať v tomto prípade vpravo s obrovskou obývacou časťou ktorá bude po jeho ľavej ruke a priestrannou kuchyňou priamo pred nami. Kuchyňa je moderná, vrátane všetkých spotrebičov. Z obývacej časti je východ na terasu s drevenou podlahou a s prístreškom. Celá obývacia časť je presklená, no majiteľa nerušia žiadne pohľady susedov, prídte sa presvedčiť, rád Vás domom osobne prevediem.

Na celom dome sú hliníkové žalúzie, samotné okná sú tiež hliníkové vo farbe antracit. Dom bol postavený rakúskym stavebným systémom typu polystyrén - betón polystyrén, strecha je o hrúbke 60cm čo je ideálne v zime na nízke náklady spojené s vykurovaním, v lete je v dome príjemná klíma aj počas horúcich dní. Kúrenie je elektrické, dom má vlastnú studňu, odpad je riešený septikom. Celý dom je bezbariérový, vďaka predpríprave je možné ho ľahko napojiť na elektrický systém otvárania žalúzií vstupnej brány pre autá, a všetko ovládať komfortne s mobilom. Dom bol postavený a skolaudovaný v roku 2021. Na pozemku je pevná zámková dlažba na parkovanie áut, parkovanie pred domom pre 2 autá, napriklad pre návštevy je vyriešené na vlastnom pozemku pred domom. Celý dom je oplotený betónovým plotom, zadná časť klasickým plotom, kde sa nachádza susedný nevyužívny pozemok a pole a poskytuje tak nerušený výhľad a súkromie zároveň. V prípade budúceho záujmu o zväčšenie plochy domu je možné nadstaviť jedno podlažie, prípadne časť, a to vďaka predpríprave v konštrukcii pri stavbe domu v strope v časti chodby. Mesačné náklady (elektrina, kúrenie, voda, TV, internet a septik) sú spolu 255eur. Celkovo sa jedná o výnimočnú ponuku s mnohými benefitmi, spoločnosť Prophet Real odporúča.

Túto ponuku nenájdete na žiadnej inej stránke, preto ak vás zaujala, píšte alebo volajte: 0904.524.043.

ŠTANDART SLUŽIEB PROPHET REAL:


Zabezpečujeme kompletný realitný servis, vypracovanie kúpnych zmlúv. Hradíme poplatok za podanie kúpnych zmlúv do katastra. Pri kúpe sme s vami až do odovzdania nehnuteľnosti, list vlastníctva znejúci na vaše meno Vám doručíme osobne. Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne

Máme k dispozícii podobné ponuky za dobré ceny, ktoré nemôžeme inzerovať. Pre podrobnosti nám napíste mail ideálne napíšte čo presne by ste chceli nájsť, čo preferujete a nezabudnite zanechať aj telefonický kontakt, alebo zavolajte priamo. Pri serióznom záujme a vážnom uvažovaní o kúpu, kľudne volajte 0904.524.043 aj večer resp. cez víkendy alebo sviatky, aj keď v tomto čase nemám vždy telefón pri sebe, zavolám vždy späť cca do hodiny.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku525 m²
Zastavaná plocha120 m²
Celková rozloha120 m²
Počet izieb4
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky