Krásny, zariadený 2 izbový byt, ul. Podjavorinskej, BA I. Staré Mesto

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Podjavorinskej
53 m²
4
3
2
úplne prerobený
áno
áno
áno
prenájom - 2-izbový byt
900,- € Energie:
200 € / mes
+200,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

1067x zobrazená v zozname / 108x zobrazená detailne / 108x zobrazená detailne tento mesiac

POPIS BYTU:


Ponúkame na prenájom nádherný, zariadený 2 izbový byt s príjemnou atmosférou, v centre mesta v lokalite Bratislava I. Staré Mesto, na ulici Podjavorinskej - Zochova. Byt sa nachádza v tehlovom bytovom dome, na 3/4 poschodí s výťahom. Byt má otvorenú chodbu s pohľadom na obývačku spojenú s kuchyňou + 1 spálňa spojená s balkónom+ kúpeľňa + technická miestnosť kde sa nachádza samostatný kotol, práčka. Rozloha bytu je 53 m2 + balkón). V bytovom dome sa nachádza výťah. Voľný je ihneď a je vhodný pre 2 dospelé osoby, prípadne malé dieťa, bez zvierat.
STAV BYTU:
Byt je po kompletnej rekonštrukcii, má plastové okná, plávajúce podlahy, dlažbu, peknú kuchynskú linku na mieru so zabudovanými spotrebičmi, kúpeľňa so sprchovacím kútom, bezpečnostné dvere.

PLATBA:


Depozit - 1500,-€, nájom - 900,-€ + náklady 200 euro vrátane internetu, provízia pre RK - 900,-€.
LOKALITA:
Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, sieť MHD). MHD: 2 minúty od bytu sa nachádzajú zastávky Zochová, Svoradova, Partizánska. Asi 5 minút chôdzou je zastávka električky č. 9. Kapucínska. V blízkosti, celé centrum mesta s možnosťami na rôznorodé športové a kultúrne aktivity a prechádzky. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v centre Bratislavy.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha53 m²
Úžitková plocha53 m²
Poschodie3
Počet poschodí4
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky