KUPA NEBYTOVEHO PRIESTORU, KE-SEVER, STARE MESTO, TERASA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Sever
Lokalita.: Košice - mestská časť Sever
150 m²
prízemie
áno
kúpa - Kancelárie - Novostavba
300.000,- € DOHODA
Ponúknite vlastnú cenu

9288x zobrazená v zozname / 473x zobrazená detailne / 216x zobrazená detailne tento mesiac

Pre nášho klienta R.S. hľadáme vhodný priestor na kupu na podnikanie - administratívnu budovu-priestor v budove, ideálne novostavbu, najlepšie na prízemí o veľkosti cca. 150m2. Lokalita: Sever, Stare mesto, Terasa- Košice. V čase do konca roka 2024, cena maximálne do 300tis.eur.

V prípade ak máte takýto byt alebo viete o niekom, že takýto priestor predáva, tak Vás radi odmeníme za TIP. Volajte

JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností, Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 15 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo.
Kladieme dôraz na BEZPEČNOSŤ predaja - naše zmluvy sú autorizované advokátskou kanceláriou, ktorá ručí za ich vyváženosť a právnu relevantnosť.


Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte certifikovaného realitného makléra Ing. Milana Drotára, telefonicky: prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu Jozue Reality s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha150 m²
Poschodieprízemie
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Internetoptika
Parkovanieáno
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky