Kúpim rekračnú chatku, domček v okolí Kolárova

Štát.: Slovensko
Mesto.: Komárno
Lokalita.: Kolárovo
kúpa - Rodinný dom
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

806x zobrazená v zozname / 36x zobrazená detailne / 36x zobrazená detailne tento mesiac

Pre konkrétneho klienta hľadám rekreačný domček/chatku/rodinný dom v pokojnej lokalite v okolí Kolárova a v blízkosti Váhu alebo v blízkosti cyklochodníkov. Minimálna podmienka je mať kuchynku a aspoň 2-3miestnosti + kúpeľňa s tečúcou vodou v domčeku. WC nie je podmienkou, môže byť aj suché.
Nároky na pozemok nemáme veľké, ideálne 4-6árov. Ponúknite, zvážime každú ponuku.

Okrem kúpy, predaja a sprostredkovania prenájmu nehnuteľností sprostredkujeme pre našich klientov aj služby znalcov v odbore stavebníctva, geodeta a na požiadanie vypracúvame aj stanovenie ceny k dedičskému konaniu.

Viac informácií na alebo na mail:



Inzerát je platný počas celej doby inzercie.



Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky