Lukratívny stavebný pozemok KOLIBA, Vosková ulica.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Koliba
Ulica.: Vosková
898 m²
verejný vodovod
áno
230/400V
áno
predaj - Pozemky - bývanie
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

459x zobrazená v zozname / 188x zobrazená detailne / 135x zobrazená detailne tento mesiac

GRAVITAS ponúka na predaj výnimočný stavebný pozemok v najvyhľadavanejšej lokalite Koliby, s výhľadom na celé mesto a hradný vrch v zástavbe rodinných domov. Celá lokalita je uzavretá a je prístupna cez vstupné elektrické brány, ktoré sú prístupné len pre vlastníkov pozemkov. Pozemok je bez tiarch, vlastní ho jediný majiteľ. Vedie k nemu prístupová asfaltová cesta v podielovom vlastníctve spoluvlastníkov okolitých pozemkov.

Parcela má celkovú rozlohu 898 m2. Na pozemku sú všetký inžinierské siete: voda, kanalizácia, elektrika, asfaltová cesta, verejné osvetlenie, optika, plyn. Šírka parcely je 21 m a dĺžka 44 m. Je upravená, pravidelne kosená a bez drevín. Ideálna hneď na výstavbu rodinného domu. Susedí z dvoch strán s okolitou malopodlažnou zástavbou rodinných domov. Ide o mierny svah s južnou orientáciou, pričom výhľad nerušia žiadne iné stavby.

Okolie ponúka možnosti turistiky a relaxu v prírode. Pozemok je umiestnený v časti Koliby s ľahkou dostupnosťou do centra mesta. Do 5 minút sa dostanete na Šancovú ulicu, kde je kompletná občianska vybavenosť potraviny, reštaurácie, mestská hromadná doprava a iné.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku898 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Inžinierske sieteáno
Orientáciajužná
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky